20
Стојаноски Лица кои до вчера беа на платниот список на Сорос сега се советници на Заев и од денес ќе ги плаќаат сите граѓани на Македонија

Стојаноски: Лица кои до вчера беа на платниот список на Сорос, сега се советници на Заев и од денес ќе ги плаќаат сите граѓани на Македонија

пред 7 месеци - Вистина - Без катеторија

Продолжува целосната партизација и депрофесионализација на институциите. Зоран Заев ја претвора државата во партија, а партијата во држава.

Стојаноски Лица кои до вчера беа на платниот список на Сорос сега се советници на Заев и од денес ќе ги плаќаат сите граѓани на Македонија

Стојаноски: Лица кои до вчера беа на платниот список на Сорос, сега се советници на Заев и од денес ќе ги плаќаат сите граѓани на Македонија

пред 7 месеци - Курир - Македонија

-После ангажирањето на естрадни уметници и сомнителни ликови, како Башановиќ, изминативе денови сведоци сме на ново назначување на советници во владата на Зоран Заев.

Стојаноски Лица кои до вчера Заев ги плаќаше преку тендери од денес ќе ги плаќа со пари од граѓаните

Стојаноски: Лица кои до вчера Заев ги плаќаше преку тендери, од денес ќе ги плаќа со пари од граѓаните

пред 7 месеци - ТВ Нова - Македонија

Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите рече дека продолжувала целосната партизација и депрофеионализација на институциите и дека Заев ја претворал државата во партија, а паријата во држава.

Стојаноски Лица кои до вчера беа на платниот список на Сорос сега се советници на Заев и од денес ќе ги плаќаат сите граѓани на Македонија

Стојаноски: Лица кои до вчера беа на платниот список на Сорос, сега се советници на Заев и од денес ќе ги плаќаат сите граѓани на Македонија

пред 7 месеци - Прес 24 - Македонија

Продолжува целосната партизација и депрофесионализација на институциите. Зоран Заев ја претвора државата во партија, а партијата во држава.

Лица кои до вчера беа на платниот список на Сорос сега се советници на Заев и од денес ќе ги плаќаат сите граѓани на Македонија

Лица кои до вчера беа на платниот список на Сорос, сега се советници на Заев и од денес ќе ги плаќаат сите граѓани на Македонија

пред 7 месеци - Пулс 24 - Македонија

Продолжува целосната партизација и депрофесионализација на институциите. Зоран Заев ја претвора државата во партија, а партијата во држава.

Стојаноски Лица кои до вчера Заев ги плаќаше преку тендери од денес ќе ги плаќа со пари од граѓаните

Стојаноски: Лица кои до вчера Заев ги плаќаше преку тендери, од денес ќе ги плаќа со пари од граѓаните

пред 7 месеци - A1on - Македонија

Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите рече дека продолжувала целосната партизација и депрофеионализација на институциите и дека Заев ја претворал државата во партија, а паријата во држава.

Стојаноски Лица кои до вчера Заев ги плаќаше преку тендери од денес ќе ги плаќа со пари од граѓаните

Стојаноски: Лица кои до вчера Заев ги плаќаше преку тендери, од денес ќе ги плаќа со пари од граѓаните

пред 7 месеци - Локално - Македонија

Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите рече дека продолжувала целосната партизација и депрофеионализација на институциите и дека Заев ја претворал државата во партија, а паријата во држава.

Стојаноски: До вчера ги плаќаше Сорос, сега се советници на Заев ќе земаат пари од граѓаните

пред 7 месеци - Нетпрес - Македонија

Продолжува целосната партизација и депрофесионализација на институциите. Зоран Заев ја претвора државата во партија, а партијата во држава.

ВМРО ДПМНЕ ЕЛЕМ е следниот бонбона бизнис на Заев и Башановиќ

ВМРО-ДПМНЕ: ЕЛЕМ е следниот „бонбона-бизнис“ на Заев и Башановиќ

пред 7 месеци - Весник - Економија

Со пари на граѓаните Заев ќе плаќа и сомнителни ликови без морален кредибилитет кои си ги ангажира за советници. Поранешниот...

ВМРО ДПМНЕ ЕЛЕМ е следниот бонбона бизнис на Заев и Башановиќ

ВМРО-ДПМНЕ: ЕЛЕМ е следниот „бонбона-бизнис“ на Заев и Башановиќ

пред 7 месеци - Република - Економија

Со пари на граѓаните Заев ќе плаќа и сомнителни ликови без морален кредибилитет кои си ги ангажира за советници. Поранешниот...

ВМРО ДПМНЕ ЕЛЕМ е следниот бонбона бизнис на Заев и Башановиќ

ВМРО-ДПМНЕ: ЕЛЕМ е следниот „бонбона-бизнис“ на Заев и Башановиќ

пред 7 месеци - Infomax - Македонија

Со пари на граѓаните Заев ќе плаќа и сомнителни ликови без морален кредибилитет кои си ги ангажира за советници. Поранешниот...

Стојаноски Башановиќ е човек со сомнително минато и дебело криминално досие

Стојаноски: Башановиќ е човек со сомнително минато и дебело криминално досие

пред 7 месеци - Курир - Македонија

-Единствено нешто по кое и е познат на јавноста Зоран Башановиќ се низата скандали за кои пишуваа  порталите во регионот.

Стојаноски Башановиќ е човек со сомнително минато и дебело криминално досие

Стојаноски: Башановиќ е човек со сомнително минато и дебело криминално досие

пред 7 месеци - Вистина - Без катеторија

По тоталната партизација која ја вршат на сите нивоа во администрацијата, Заев сега со пари на граѓаните ќе плаќа и сомнителни ликови без морален кредибилитет кои си ги ангажира за советници.

Стојаноски Башановиќ е човек со сомнително минато и дебело криминално досие

Стојаноски: Башановиќ е човек со сомнително минато и дебело криминално досие

пред 7 месеци - Прес 24 - Македонија

По тоталната партизација која ја вршат на сите нивоа во администрацијата, Заев сега со пари на граѓаните ќе плаќа и сомнителни ликови без морален кредибилитет кои си ги ангажира за советници.

ВМРО ДПМНЕ  Дали спрегата Башановиќ Обрадовиќ на Заев треба да му донесе уште еден  бомбона бизнис  со продажбата на ЕЛЕМ

ВМРО ДПМНЕ : Дали спрегата Башановиќ- Обрадовиќ на Заев треба да му донесе уште еден ,,бомбона бизнис” со продажбата на ЕЛЕМ?

пред 7 месеци - Канал 5 - Македонија

Поранешниот естраден менаџер Зоран Башановиќ  или од скоро нов специјалниот економски советник  на Зоран Заев, е човек познат по правење матни зделки, човек  со сомнително минато и дебело криминално досие.

ВМРО ДПМНЕ Погубните економски политики донесоа нула нови странски инвестиции

ВМРО-ДПМНЕ: Погубните економски политики донесоа нула нови странски инвестиции

пред 7 месеци - A1on - Економија

Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите рече дека по тоталната партизација која што била вршена на...

Советникот на Заев пее пијан во емисија во живо

Советникот на Заев пее пијан во емисија во живо

пред 7 месеци - Курир - Македонија

По мешетарот Александар Обрадовиќ, кој е поставен на позиција советник за енергетика на Зоран Заев, а има за цел заедно со...

ПИЈАН ВО ЖИВО НА ТЕЛЕВИЗИЈА ПЕЕ Советникот на нелегалниот премиер Зоран Заев пијан во емисија во живо пее Ово је човек неки што ми узе све

ПИЈАН, ВО ЖИВО НА ТЕЛЕВИЗИЈА ПЕЕ: Советникот на нелегалниот премиер Зоран Заев, пијан во емисија во живо пее „Ово је човек неки што ми узе све…“

пред 7 месеци - Infomax - Македонија

По недостатокот на доволно квалитетни клептомани во државата, Заев реши истите да ги увезе од Србија доделувајќи им, и тоа...

Времеплов
x