20
Манчевски  Бројката од 115 729 вработени административци не е реална

Манчевски: Бројката од 115.729 вработени административци не е реална

пред 7 месеци - +Инфо - Економија

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска одржа прес-конференција на која што кажа дека...

МИОА  Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

МИОА: Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

пред 7 месеци - Сител - Македонија

Неактивни систематизации, невнесени договори за вработување, недостиг и неажурирани податоци за вработените во јавниот сектор...

МИОА  Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

МИОА: Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

пред 7 месеци - Канал 5 - Македонија

Поради тоа Министерството за информатичко општество и администрација започнува со чешлање на интитуциите. Се прави проверка на бројот на вработени во сите институции поединечно.

Манчевски  МИОА нема податоци за бројот на вработените во 197 институции

Манчевски: МИОА нема податоци за бројот на вработените во 197 институции

пред 7 месеци - ТВ Нова - Македонија

Министерството за информатичко општество и администрација нема регистар што ги содржи информациите за сите вработени во јавната...

Во јавниот сектор работат повеќе од 115 729 вработени

Во јавниот сектор работат повеќе од 115.729 вработени

пред 7 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Неактивни систематизации, невнесени договори за вработување, недостиг и неажурирани податоци за вработените во јавниот сектор утврдило Министерството за информатичко општество и адиминистрација (МИОА) при поединечна проверка на сите 1.

МИОА  Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

МИОА: Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

пред 7 месеци - Канал 5 - Македонија

Министерот Дамјан Манчевски денеска на прес-конференција рече дека се соочиле со многу поголем проблем од она што го очекувале...

Манчевски  Неофицијално има 115 729 вработени во јавниот сектор  но оваа бројка не ја претставува реалната слика

Манчевски: Неофицијално има 115.729 вработени во јавниот сектор, но оваа бројка не ја претставува реалната слика

пред 7 месеци - A1on - Македонија

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска одржа прес-конференција на која што кажа дека...

МИОА: Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

пред 7 месеци - Нетпрес - Македонија

Неактивни систематизации, невнесени договори за вработување, недостиг и неажурирани податоци за вработените во јавниот сектор...

Манчевски  Неофицијално има 115 729 вработени во јавниот сектор  но оваа бројка не ја претставува реалната слика

Манчевски: Неофицијално има 115.729 вработени во јавниот сектор, но оваа бројка не ја претставува реалната слика

пред 7 месеци - Локално - Македонија

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска одржа прес-конференција на која што кажа дека...

Времеплов
x