20
ДОПОЛНИТЕЛНА ВЕЧЕР НА ПИВОЛЕНД  Ќе настапи Игор Џамбазов

ДОПОЛНИТЕЛНА ВЕЧЕР НА „ПИВОЛЕНД“: Ќе настапи Игор Џамбазов

пред 7 месеци - ТВ Нова - Македонија

Пивскиот фестивал „Пиволенд“ кој по шест дена требаше да заврши вчера, го откри изненадувањето за своите посетители – организира уште една, екстра вечер.

Дополнителна вечер на Пиволенд со настап на Игор Џамбазов

Дополнителна вечер на „Пиволенд“ со настап на Игор Џамбазов

пред 7 месеци - Канал 5 - Македонија

На 10-тиот фестивал на пивото вечерва ќе настапат Елвис блуз трио, Рингтонс и за крај - македонскиот шоумен Игор Џамбазов.

Екстра вечер на Пиволенд  Фестивалот го затвора Игор Џамбазов

Екстра вечер на „Пиволенд“: Фестивалот го затвора Игор Џамбазов

пред 7 месеци - Прес 24 - Скопје

Пивскиот фестивал „Пиволенд“ кој по шест дена требаше да заврши вчера, го откри изненадувањето за своите посетители  – организира уште една, екстра вечер.

Екстра вечер на Пиволенд  Фестивалот го затвора Игор Џамбазов

Екстра вечер на „Пиволенд“: Фестивалот го затвора Игор Џамбазов

пред 7 месеци - Курир - Скопје

Организаторите се задоволни од изминатите шест фестивалски дена (7-12 август) кои, како што известуваат, поминале во одлична атмосфера.

Екстра вечер на Пиволенд  Фестивалот го затвора Игор Џамбазов

Екстра вечер на „Пиволенд“: Фестивалот го затвора Игор Џамбазов

пред 7 месеци - Вистина - Сцена

Пивскиот фестивал „Пиволенд“ кој по шест дена требаше да заврши вчера, го откри изненадувањето за своите посетители  – организира уште една, екстра вечер.

Дополнителна вечер на Пиволенд со настап на Игор Џамбазов

Дополнителна вечер на „Пиволенд“ со настап на Игор Џамбазов

пред 7 месеци - A1on - Забава

Пивскиот фестивал „Пиволенд“ кој по шест дена требаше да заврши вчера, го откри изненадувањето за своите посетители – организира уште една, екстра вечер.

Времеплов
x