20
Кривична пријава и суспензија за полицаецот што пукаше во малолетници

Кривична пријава и суспензија за полицаецот што пукаше во малолетници

пред 6 месеци - ТВ Нова - Хроника

Кривична пријава за „убиство во обид“ и суспензија за полицаецот кој пукаше и повреди двајца малолетници во Струмица, сакајќи да ги спречи да побегнат.

Кривична пријава и дисциплинска постапка за полицискиот службеник што употреби оружје во настанот во Струмица

Кривична пријава и дисциплинска постапка за полицискиот службеник што употреби оружје во настанот во Струмица

пред 6 месеци - Канал 5 - Македонија

Против полицискиот службеник е поведена дисциплинска постапка пред надлежната комисија во МВР и со решение на министерот Оливер Спасовски полицискиот службеник ќе биде отстранет од работното место до завршувањето на дисциплинската постапка.

МВР Кривична за убиство во обид за полицаецот што пукаше во малолетници

МВР: Кривична за „убиство во обид“ за полицаецот што пукаше во малолетници

пред 6 месеци - ТВ Нова - Хроника

Полицискиот службеник неосновано, неоправдано и неправилно употребил средство за присилба – огнено оружје врз лицата Д.Т.

Суспендиран струмичкиот полицаец поради обид за убиство на двајцата малолетници

Суспендиран струмичкиот полицаец поради обид за убиство на двајцата малолетници

пред 6 месеци - +Инфо - Македонија

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди во МВР во врска со настанот на 11.08.2017...

МВР Кривична за убиство во обид за полицаецот што пукаше во малолетниците кај Струмица

МВР: Кривична за „убиство во обид“ за полицаецот што пукаше во малолетниците кај Струмица

пред 6 месеци - 24 вести - Македонија

Полицискиот службеник неосновано, неоправдано и неправилно употребил средство за присилба - огнено оружје врз лицата Д.Т.

МВР поднесе кривична против полицаецот кој пукаше во двајца малолетници во Струмица

МВР поднесе кривична против полицаецот кој пукаше во двајца малолетници во Струмица

пред 6 месеци - Прес 24 - Хроника

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди во МВР во врска со настанот од петокот во...

Полицаецот кој пукаше во малолетниците ќе одговара за обид за убиство

Полицаецот кој пукаше во малолетниците ќе одговара за „обид за убиство“

пред 6 месеци - Алфа - Хроника

Полицаецот од СВР Струмица, кој пукаше во двајцата малолетници од Радовиш, ќе одговара за „убиство во обид“, а внатрешната контрола на МВР, против него повела дисциплинска постапка и тој е отстранет од работа информираа од МВР.

МВР Полицаецот во Струмица неосновано неоправдано и неправилно употребил огнено оружје

МВР: Полицаецот во Струмица неосновано, неоправдано и неправилно употребил огнено оружје

пред 6 месеци - A1on - Македонија

Одделот за внатрешна контрола во МВР, по извршувањето на потребните проверки во врска со настанот од 11 август во Струмица,...

Полицаецот кој пукаше во малолетници ќе одговара за обид за убиство

Полицаецот кој пукаше во малолетници ќе одговара за обид за убиство

пред 6 месеци - Телма - Македонија

Полицаецот кој завчера вечер пукаше во двајца малолетници сакајќи да ги спречи да побегнат ги пречекорил службените овластување, утврдила внатрешната контрола.

Кривична пријава и дисциплинска постапка за полицацот што пукаше на малолетници во Струмица

Кривична пријава и дисциплинска постапка за полицацот што пукаше на малолетници во Струмица

пред 6 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди во МВР во врска со настанот на 11.08.2017...

МВР Кривична за обид за убиство против полицаецот од Струмица

МВР: Кривична за обид за убиство против полицаецот од Струмица

пред 6 месеци - Нова ТВ - Македонија

МВР поднесе кривична пријава за обид за убиство против полицаецот кој „неосновано, неоправдано и неправилно употребил средство за присилба – огнено оружје врз лицата Д.

МВР: Кривична за „убиство во обид“ за полицаецот што пукаше во малолетниците кај Струмица

пред 6 месеци - Локално - Македонија

Полицискиот службеник неосновано, неоправдано и неправилно употребил средство за присилба – огнено оружје врз лицата Д.Т.

Полицаецот кој пукаше во малолетници ќе одговара за обид за убиство

Полицаецот кој пукаше во малолетници ќе одговара за обид за убиство

пред 6 месеци - Либертас - Македонија

Полицаецот кој завчера вечер пукаше во двајца малолетници сакајќи да ги спречи да побегнат ги пречекорил службените овластување, утврдила внатрешната контрола.

МВР Полицаецот неоправдано пукал во малолетниците во Струмица

МВР: Полицаецот неоправдано пукал во малолетниците во Струмица

пред 6 месеци - Кајгана - Хроника

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди во МВР во врска со настанот од петокот во...

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство - Струмица и денеска продолжува со увидот на колски пат, во близина на Градската капела кај Струмица, каде синоќа полицаец со истрел од службено оружје повредил двајца малолетници.

МАЛОЛЕТНИКОТ ВО КОЈ ПУКАШЕ ПОЛИЦАЕЦОТ СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ Истражните органи по повеќе од 24 часа од пукањето со скудни информации

МАЛОЛЕТНИКОТ ВО КОЈ ПУКАШЕ ПОЛИЦАЕЦОТ СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ: Истражните органи по повеќе од 24 часа од пукањето со скудни информации

пред 6 месеци - Infomax - Македонија

Истражните органи по повеќе од 24 часа од пукањето со скудни информации за инцидентот што вчера се случил кај гробиштата во Струмица кога полицаец стрелаше кон малолетници од Радовиш.

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство - Струмица и денеска продолжува со увидот на колски пат, во близина на Градската капела кај Струмица, каде синоќа полицаец со истрел од службено оружје повредил двајца малолетници.

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

пред 6 месеци - Вечер - Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство - Струмица и денеска продолжува со увидот на колски пат, во близина на Градската капела кај Струмица, каде синоќа полицаец со истрел од службено оружје повредил двајца малолетници.

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Полициски службеници од СВР Струмица вчера околу 14 часот, по претходна пријава на телефонот 192 за обид за кражба во викенд...

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

пред 6 месеци - Вечер - Македонија

Полициски службеници од СВР Струмица вчера околу 14 часот, по претходна пријава на телефонот 192 за обид за кражба во викенд...

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

пред 6 месеци - A1on - Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство – Струмица и денеска продолжува со увидот на колски пат, во близина на Градската капела кај Струмица, каде синоќа полицаец со истрел од службено оружје повредил двајца малолетници.

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

пред 6 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство - Струмица и денеска продолжува со увидот на колски пат, во близина на Градската капела кај Струмица, каде синоќа полицаец со истрел од службено оружје повредил двајца малолетници.

ТЕЖОК ИНЦИДЕНТ ВО СТРУМИЦА Полицаец застрела двајца малолетници едниот е во сериозна состојба

ТЕЖОК ИНЦИДЕНТ ВО СТРУМИЦА: Полицаец застрела двајца малолетници, едниот е во сериозна состојба

пред 6 месеци - ТВ Нова - Хроника

Полицаец застрелал двајца малолетници, од кои едниот се наоѓа во тешка состојба, во инцидент што се случил во близина на градската капела во Струмица.

Полицаец пукал во седумнаестгодишници едниот тешко повреден

Полицаец пукал во седумнаестгодишници, едниот тешко повреден

пред 6 месеци - 24 вести - Македонија

Внатрешната контрола при МВР и истрагата на која се работи  треба да утврди дали имало пречекорување во овластувањата од...

Седумнаесетгодишникот во кого вчера пукаше полицаец се бори за живот

Седумнаесетгодишникот во кого вчера пукаше полицаец се бори за живот

пред 6 месеци - Алфа - Хроника

Истражните органи по повеќе од 24 часа од пукањето со скудни информации за инцидентот што вчера се случил кај гробиштата во Струмица кога полицаец стрелаше кон малолетници од Радовиш.

Полицаец пукал во малолетни крадци еден се бори за живот

Полицаец пукал во малолетни крадци, еден се бори за живот

пред 6 месеци - Телма - Македонија

Полицијата ќе истражува дали нивниот службеник ги пречекорил своите овластувања при вчерашниот инцидент, во кој се застрелани две малолетни момчиња од Радовиш кај градската капела во Струмица.

Полицаец пукал со службениот пиштол повредени две момчиња од Радовиш

Полицаец пукал со службениот пиштол, повредени две момчиња од Радовиш

пред 6 месеци - MK News - Македонија

Јавен обвинител од Струмица информира дека и денеска продолжува со увидот на колски пат, во близина на Градската капела кај Струмица, каде што синоќа полицаец со истрел од службено оружје повредил двајца малолетници.

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

пред 6 месеци - Алфа - Хроника

На лице место излегол Јавен обвинител, а во расчистувањето на случајот веднаш е вклучена и Внатрешната контрола на МВР за да се испита постапката на полициските службеници.

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

пред 6 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Полициски службеници од СВР Струмица вчера околу 14 часот, по претходна пријава на телефонот 192 за обид за кражба во викенд...

Истрага за полицаецот  кој со службен пиштол пукаше кон малолетници

Истрага за полицаецот , кој со службен пиштол пукаше кон малолетници

пред 6 месеци - Канал 5 - Македонија

Вчера  околу 12.40 часот по претходна пријава за обид за кражба во близина на браната Мантово , полициски службеници од СВР Струмица се обиделе да го запрат возило Опел Фронтера (со словенечки рег.

Времеплов
x