20
СДСМ Милионските штети и провизии за ВМРО ДПМНЕ се баналност новата влада ги надминува напластените проблеми

СДСМ: Милионските штети и провизии за ВМРО-ДПМНЕ се баналност, новата влада ги надминува напластените проблеми

пред 7 месеци - A1on - Македонија

СДСМ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на Славче Трпески од ВМРО-ДПМНЕ. „Милионските штети и катастрофалните грешки на автопатот Кичево – Охрид за опозициската ВМРО-ДПМНЕ се баналност.

ТРПЕСКИ Автопатот Кичево  Охрид е жртва на некадарноста на СДС

ТРПЕСКИ: Автопатот Кичево – Охрид е жртва на некадарноста на СДС

пред 7 месеци - ТВ Нова - Македонија

СДС се неспособни и целосно неодговорни кон државата и граѓаните. СДС во своите 74 дена власт само блокира и крати, автопатот Кичево – Охрид е жртва на неодговорноста и некадарноста на СДС.

Трпески Автопатот Кичево  Охрид е жртва на неодговорноста и некадарноста на СДС

Трпески: Автопатот Кичево – Охрид е жртва на неодговорноста и некадарноста на СДС

пред 7 месеци - Вистина - Без катеторија

СДС се неспособни и целосно неодговорни кон државата и граѓаните. СДС во своите 74 дена власт само блокира и крати, автопатот Кичево – Охрид е жртва на неодговорноста и некадарноста на СДС.

Трпески Автопатот Кичево  Охрид е жртва на неодговорноста и некадарноста на СДС

Трпески: Автопатот Кичево – Охрид е жртва на неодговорноста и некадарноста на СДС

пред 7 месеци - Курир - Македонија

-Автопатската делница Кичево – Охрид, која е дел од автопатското решение на Коридорот 8, е проект започнат од ВМРО-ДПМНЕ, неговата реализација чини 374 милиони евра, а истиот е со вкупна должина од 57 километри.

Трпески Неизградбата на автопатот Кичево Охрид ги доведува во прашање веќе започнатите странски инвестиции

Трпески: Неизградбата на автопатот Кичево-Охрид ги доведува во прашање веќе започнатите странски инвестиции

пред 7 месеци - A1on - Економија

Славче Трпески од ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција изјави дека СДСМ биле неспособни и целосно неодговорни кон државата и граѓаните.

Трпески Автопатот Кичево  Охрид е жртва на неодговорноста и некадарноста на СДС

Трпески: Автопатот Кичево – Охрид е жртва на неодговорноста и некадарноста на СДС

пред 7 месеци - Прес 24 - Македонија

СДС се неспособни и целосно неодговорни кон државата и граѓаните. СДС во своите 74 дена власт само блокира и крати, автопатот Кичево – Охрид е жртва на неодговорноста и некадарноста на СДС.

СДСМ ВМРО ДПМНЕ зад себе остави инфраструктурен пустош

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ зад себе остави инфраструктурен пустош

пред 7 месеци - +Инфо - Економија

Единаесетгодишното коруптивно и расипничко владеење на ВМРО-ДПМНЕ остави пустош во инфраструктурата. Секој таканаречен проект...

СДСМ ВМРО ДПМНЕ зад себе остави инфраструктурен пустош

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ зад себе остави инфраструктурен пустош

пред 7 месеци - A1on - Македонија

СДСМ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на Славче Трпески од ВМРО-ДПМНЕ. „11 годишното коруптивно и расипничко владеење на ВМРО-ДПМНЕ остави пустош во инфраструктурата.

ВМРО ДПМНЕ СДС два ипол месеци не може да пушти во употреба веќе завршен автопат

ВМРО-ДПМНЕ: СДС два ипол месеци не може да пушти во употреба веќе завршен автопат

пред 7 месеци - Актуелно24 - Македонија

Неспособноста на СДС од ден во ден сè повеќе излегува на површина. Два ипол месеци се на власт, а не можат да пуштат во употреба веќе завршен автопат.

Трпески СДСМ ветуваше 500 км нови автопатишта а не може да пушти во употреба завршен автопат

Трпески: СДСМ ветуваше 500 км нови автопатишта, а не може да пушти во употреба завршен автопат

пред 7 месеци - Весник - Економија

Славче Трпески од ВМРО-ДПМНЕ денеска одржа прес-конференција на која што рече дека неспособноста на СДСМ од ден во ден се повеќе излегува на површина.

Трпески СДСМ ветуваше 500 км нови автопатишта а не може да пушти во употреба завршен автопат

Трпески: СДСМ ветуваше 500 км нови автопатишта, а не може да пушти во употреба завршен автопат

пред 7 месеци - Република - Економија

Славче Трпески од ВМРО-ДПМНЕ денеска одржа прес-конференција на која што рече дека неспособноста на СДСМ од ден во ден се повеќе излегува на површина.

ТРПЕСКИ Владата на СДС е до толку неспособна што не можат да пуштат во употреба ни автопатска делница која е веќе завршена од Владата на ВМРО ДПМНЕ

ТРПЕСКИ: Владата на СДС е до толку неспособна што не можат да пуштат во употреба ни автопатска делница која е веќе завршена од Владата на ВМРО-ДПМНЕ

пред 7 месеци - Infomax - Македонија

Неспособноста на СДС од ден во ден се повеќе излегува на површина. Два ипол месеци се на власт, а не можат да пуштат во употреба веќе завршен автопат.

Трпески Единствена причина што граѓаните на Македонија не се возат по новиот автопат е неспособноста на Владата на СДС

Трпески: Единствена причина што граѓаните на Македонија не се возат по новиот автопат е неспособноста на Владата на СДС

пред 7 месеци - Вистина - Без катеторија

Неспособноста на СДС од ден во ден се повеќе излегува на површина. Два ипол месеци се на власт, а не можат да пуштат во употреба веќе завршен автопат.

Трпески Единствена причина што граѓаните на Македонија не се возат по новиот автопат е неспособноста на Владата на СДС

Трпески: Единствена причина што граѓаните на Македонија не се возат по новиот автопат е неспособноста на Владата на СДС

пред 7 месеци - Курир - Македонија

Трпески кажа дека автопатската делница Демир Капија – Смоквица, во должина од 29 километри и вкупна вредност од 218 милиони...

Трпески СДСМ ветуваше 600 километри нови автопатишта а не можат да пуштат автопатска делница која веќе е завршена

Трпески: СДСМ ветуваше 600 километри нови автопатишта, а не можат да пуштат автопатска делница која веќе е завршена

пред 7 месеци - A1on - Македонија

Славче Трпески од ВМРО-ДПМНЕ денеска одржа прес-конференција на која што рече дека неспособноста на СДСМ од ден во ден се повеќе излегувала на површина.

Трпески Единствена причина што граѓаните на Македонија не се возат по новиот автопат е неспособноста на Владата на СДС

Трпески: Единствена причина што граѓаните на Македонија не се возат по новиот автопат е неспособноста на Владата на СДС

пред 7 месеци - Прес 24 - Македонија

Неспособноста на СДС од ден во ден се повеќе излегува на површина. Два ипол месеци се на власт, а не можат да пуштат во употреба веќе завршен автопат.

ВМРО ДПМНЕ  Два ипол месеци се на власт а не можат да пуштат во употреба веќе завршен автопат

ВМРО ДПМНЕ : Два ипол месеци се на власт, а не можат да пуштат во употреба веќе завршен автопат

пред 7 месеци - Канал 5 - Македонија

Автопатската делница Демир Капија - Смоквица, во должина од  29 километри и вкупна вредност од 218 милиони евра, важи за...

Трпески СДСМ не можат да пуштат автопатска делница која веќе е завршена

Трпески: СДСМ не можат да пуштат автопатска делница која веќе е завршена

пред 7 месеци - Локално - Македонија

Славче Трпески од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека власта на СДСМ, иако два и пол месеци биле на власт, не можеле да пуштат...

Времеплов
x