20
Реакција на МЗШВ  Министерот будно ја следи состојбата со пожарите

Реакција на МЗШВ: Министерот будно ја следи состојбата со пожарите

пред 7 месеци - ТВ Нова - Македонија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) активно презема мерки и со полн капацитет ги извршува обврските за справување со пожарите.

МЗШВ  Министерот е на своето работно место  будно се следи состојбата со пожарите

МЗШВ: Министерот е на своето работно место, будно се следи состојбата со пожарите

пред 7 месеци - Канал 5 - Македонија

Оттаму порачуваат дека според последните информации од Центарот за управување со кризи, најголем дел од пожарите кои беа активни се изгаснати.

МЗШВ  Будно се следи состојбата со пожарите

МЗШВ: Будно се следи состојбата со пожарите

пред 7 месеци - +Инфо - Македонија

Активно преземаме мерки и со полн капацитет ги извршуваме обврските за справување со пожарите. Министерот за земјоделство,...

МЗШВ работи со полн капацитет  министерот е на своето работно место  будно се следи состојбата со пожарите

МЗШВ работи со полн капацитет, министерот е на своето работно место, будно се следи состојбата со пожарите

пред 7 месеци - A1on - Македонија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство информира дека активно презема мерки и со полн капацитет ги извршува обврските за справување со пожарите.

Продолжуваат мерките против пожари во шумите во Охрид

Продолжуваат мерките против пожари во шумите во Охрид

пред 7 месеци - Денар - Економија

Во рамките на кампањата „Лето без пожари“, продолжуваат мерките и превентивното делување за заштита на шумите, пасиштата и другите отворени простори од пожари на подрачјето на СВР Охрид.

МЗШВ  Активно преземаме мерки за заштита на шумите од појава на пожарите

МЗШВ: Активно преземаме мерки за заштита на шумите од појава на пожарите

пред 7 месеци - Весник - Македонија

Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство соопшти дека активно презема мерки за заштита на шумите од појава на пожарите.

МЗШВ  Активно преземаме мерки за заштита на шумите од појава на пожарите

МЗШВ: Активно преземаме мерки за заштита на шумите од појава на пожарите

пред 7 месеци - Вечер - Македонија

Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство соопшти дека активно презема мерки за заштита на шумите од појава на пожарите.

МЗШВ  Активно преземаме мерки за заштита на шумите од појава на пожарите

МЗШВ: Активно преземаме мерки за заштита на шумите од појава на пожарите

пред 7 месеци - Либертас - Македонија

Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство соопшти дека активно презема мерки за заштита на шумите од појава на пожарите.

Времеплов
x