20
СДСМ  Нема веќе МВРО ВМРО  новата Влада ги решава проблемите ефикасно  професионално и отчетно

СДСМ: Нема веќе МВРО-ВМРО, новата Влада ги решава проблемите ефикасно, професионално и отчетно

пред 7 месеци - A1on - Македонија

СДСМ преку писмено соопштение реагира на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. „Нема повеќе МВРО-ВМРО, нема повеќе сокривање и бегање од одговорност.

СДСМ  Нема веќе МВРО ВМРО

СДСМ: Нема веќе МВРО-ВМРО

пред 7 месеци - +Инфо - Македонија

Нема повеќе МВРО-ВМРО, нема повеќе сокривање и бегање од одговорност. Напротив, постои професионализам, отчетност и ефикасност во работењето на МВР, а секој оној кој постапувал незаконски ќе понесе одговорност.

СДСМ   Владата предводена од СДСМ започна процес на професионализација на МВР

СДСМ: Владата предводена од СДСМ започна процес на професионализација на МВР

пред 7 месеци - Либертас - Македонија

Нема повеќе МВРО-ВМРО, нема повеќе сокривање и бегање од одговорност. Напротив, постои професионализам, отчетност и ефикасност во работењето на МВР, а секој оној кој постапувал незаконски ќе понесе одговорност.

Времеплов
x