20
ВМРО ДПМНЕ Манчевски наместо да ја повтори утврдената процедура на ДИК му доставува нецелосен список на вработени

ВМРО-ДПМНЕ: Манчевски наместо да ја повтори утврдената процедура, на ДИК му доставува нецелосен список на вработени

пред 6 месеци - A1on - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на министерот за администрација и информатичко општество Дамјан Манчевски.

МИОА Нема точна бројка на вработени во администрацијата институциите неажурни

МИОА: Нема точна бројка на вработени во администрацијата, институциите неажурни

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for МИОА: Нема точна бројка на вработени во администрацијата, институциите неажурни Регистарот за бројот на вработени во јавниот сектор не ја дава реалната слика, вели министерот Манчевски.

Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

пред 6 месеци - 24 вести - Економија

Колкава е администрацијата во државата? На ова прашање се уште одговор нема ниту министерот задолжен за вработените во јавниот сектор.

Манчевски Бројката од 115 729 вработени административци не е реална ВИДЕО

Манчевски: Бројката од 115.729 вработени административци не е реална ВИДЕО

пред 6 месеци - +Инфо - Економија

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска одржа прес-конференција на која што кажа дека...

МИОА Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

МИОА: Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Неактивни систематизации, невнесени договори за вработување, недостиг и неажурирани податоци за вработените во јавниот сектор...

Манчевски Бројката од 115 729 вработени административци не е реална

Манчевски: Бројката од 115.729 вработени административци не е реална

пред 6 месеци - +Инфо - Економија

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска одржа прес-конференција на која што кажа дека...

МИОА Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

МИОА: Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

пред 6 месеци - Канал 5 - Македонија

Поради тоа Министерството за информатичко општество и администрација започнува со чешлање на интитуциите. Се прави проверка на бројот на вработени во сите институции поединечно.

Манчевски МИОА нема податоци за бројот на вработените во 197 институции

Манчевски: МИОА нема податоци за бројот на вработените во 197 институции

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Министерството за информатичко општество и администрација нема регистар што ги содржи информациите за сите вработени во јавната...

ВМРО-ДПМНЕ: Манчевски на ДИК му доставува нецелосен список на вработени

пред 6 месеци - Локално - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на министерот за администрација и информатичко општество Дамјан Манчевски, затоа што според нив тој најотворено кажал дека не го почитува и нема намера да го почитува Изборниот законик.

МИОА Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

МИОА: Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

пред 6 месеци - Канал 5 - Македонија

Министерот Дамјан Манчевски денеска на прес-конференција рече дека се соочиле со многу поголем проблем од она што го очекувале...

Во јавниот сектор работат повеќе од 115 729 вработени

Во јавниот сектор работат повеќе од 115.729 вработени

пред 6 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Неактивни систематизации, невнесени договори за вработување, недостиг и неажурирани податоци за вработените во јавниот сектор утврдило Министерството за информатичко општество и адиминистрација (МИОА) при поединечна проверка на сите 1.

ВМРО ДПМНЕ Манчевски најотворено кажува дека нема намера да го почитува Изборниот законик

ВМРО-ДПМНЕ: Манчевски најотворено кажува дека нема намера да го почитува Изборниот законик

пред 6 месеци - Либертас - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на министерот за администрација и информатичко општество Дамјан Манчевски.

Манчевски Неофицијално има 115 729 вработени во јавниот сектор но оваа бројка не ја претставува реалната слика

Манчевски: Неофицијално има 115.729 вработени во јавниот сектор, но оваа бројка не ја претставува реалната слика

пред 6 месеци - A1on - Македонија

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска одржа прес-конференција на која што кажа дека...

Манчевски Нема реална слика за бројот на ддржавната администрација

Манчевски: Нема реална слика за бројот на ддржавната администрација

пред 6 месеци - Либертас - Македонија

Министерството за информатичко општество и администрација (МИОА) нема официјална и веродостојна бројка на вработени во јавната...

МИОА: Регистарот за вработените во јавниот сектор не ја рефлектира реалната слика

пред 6 месеци - Нетпрес - Македонија

Неактивни систематизации, невнесени договори за вработување, недостиг и неажурирани податоци за вработените во јавниот сектор...

Манчевски Неофицијално има 115 729 вработени во јавниот сектор но оваа бројка не ја претставува реалната слика

Манчевски: Неофицијално има 115.729 вработени во јавниот сектор, но оваа бројка не ја претставува реалната слика

пред 6 месеци - Локално - Македонија

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска одржа прес-конференција на која што кажа дека...

Времеплов
x