20
Таравари Здраво ВМРО овде сум во Македонија не сум на одмор

Таравари: Здраво ВМРО, овде сум во Македонија, не сум на одмор

пред 6 месеци - 24 вести - Македонија

До овој момент, ниту во Министерството за здравство, ниту во Државниот санитарен и здравствен инспекторат не е пријавен ваков случај или пациент, соопштува Министерството за здравство.

Таравари Здраво ВМРО тука сум во Гостивар и во Скопје и ниту еден ден не сум бил на одмор

Таравари:Здраво ВМРО,тука сум,во Гостивар и во Скопје, и ниту еден ден не сум бил на одмор

пред 6 месеци - Бриф - Македонија

Здраво ВМРО, Тука сум, во Гостивар и во Скопје, секој ден на работа, ниту еден единствен ден не сум бил на одмор, само за ваша информација.

Се огласи министерот за Здравство Арбен Таравари во врска пациентката што починала од труење на крвта Еве што порача

Се огласи министерот за Здравство Арбен Таравари во врска пациентката што починала од труење на крвта! Еве што порача

пред 6 месеци - Бизнис вести - Економија

Министерот за Здравство Арбен Таравари преку својот Facebook профил се огласи до јавноста. Еве што порача: Здраво ВМРО, Тука сум, во Гостивар и во Скопје, секој ден на работа, ниту еден единствен ден не сум бил на одмор, само за ваша информација.

Таравари Здраво ВМРО тука сум во Гостивар и во Скопје секој ден на работа

Таравари: Здраво ВМРО, тука сум, во Гостивар и во Скопје, секој ден на работа!

пред 6 месеци - +Инфо - Македонија

Здраво ВМРО, Тука сум, во Гостивар и во Скопје, секој ден на работа, ниту еден единствен ден не сум бил на одмор, само за ваша информација.

Таравари Не сум бил на одмор а ВМРО ДПМНЕ нека ја пријави со име и презиме починатата пациентка за да се преземат мерки

Таравари: Не сум бил на одмор, а ВМРО-ДПМНЕ нека ја пријави со име и презиме починатата пациентка за да се преземат мерки

пред 6 месеци - A1on - Македонија

Министерот за здравство Арбен Таравари преку неговиот Фејсбук профил се огласи во врска со прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ на која што се повикуваше на одговорност за почитано девојче од слепо црево.

Реакција на Министерството за здравство на денешната прес конференција на ВМРО ДПМНЕ

Реакција на Министерството за здравство на денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Во врска со информацијата дека наводно, пред два дена на Клинички центар е однесено 25-26 годишно девојче, кое по кратка...

Министерство за здравство Случајот со починатото девојче од слепо црево не е пријавен

Министерство за здравство: Случајот со починатото девојче од слепо црево не е пријавен

пред 6 месеци - A1on - Македонија

Министерството за здравство со писмено соопштение реагираше на денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ. „Во врска со информацијата...

Таравари бара од ВМРО ДПМНЕ документација дека починала пациентка од пукнато слепо црево

Таравари бара од ВМРО-ДПМНЕ документација дека починала пациентка од пукнато слепо црево

пред 6 месеци - +Инфо - Македонија

Во врска со информацијата дека наводно, пред два дена на клинички центар е однесено 25-26 годишно девојче, кое по кратка...

Таравари Здраво ВМРО овде сум во Македонија не сум на одмор

Таравари: Здраво ВМРО, овде сум во Македонија, не сум на одмор

пред 6 месеци - Локално - Македонија

Деновиве во некои месиуми се појави вест дека 25 годишна девојка починала заради ненавремено поставена дијагноза за слепо...

Таравари бара од ВМРО ДПМНЕ документација дека починала пациентка од пукнато слепо црево

Таравари бара од ВМРО-ДПМНЕ документација дека починала пациентка од пукнато слепо црево

пред 6 месеци - Либертас - Македонија

Во врска со информацијата дека наводно, пред два дена на клинички центар е однесено 25-26 годишно девојче, кое по кратка...

Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Министерството за здравство соопшти дека досега ниту кај нив, ниту во Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ),...

Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

пред 6 месеци - Вечер - Македонија

Министерството за здравство соопшти дека досега ниту кај нив, ниту во Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ),...

Министерство за здравство Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

Министерство за здравство: Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Министерството за здравство соопшти дека  досега ниту кај нив, ниту во Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ),...

МЗ Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

МЗ: Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

пред 6 месеци - MK News - Македонија

Министерството за здравство соопшти дека досега ниту кај нив, ниту во Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ),...

МЗ Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

МЗ: Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

пред 6 месеци - +Инфо - Македонија

Министерството за здравство соопшти дека досега ниту кај нив, ниту во Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ),...

Министерство за здравство Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

Министерство за здравство: Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

пред 6 месеци - Канал 5 - Македонија

Според некои информации на кои се однесува известувањето од Министерството, девојката пред два дена била донесена во Клиничкиот...

Министерство за здравство Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

Министерство за здравство: Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

пред 6 месеци - A1on - Македонија

Министерството за здравство соопшти дека досега ниту кај нив, ниту во Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ),...

МЗ Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

МЗ: Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

пред 6 месеци - Локално - Македонија

Министерството за здравство соопшти дека досега ниту кај нив, ниту во Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ),...

Министерство за здравство Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

Министерство за здравство: Не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево

пред 6 месеци - Либертас - Македонија

Министерството за здравство соопшти дека  досега ниту кај нив, ниту во Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ),...

Времеплов
x