20
ВМРО ДПМНЕ Таравари молчи за смртта на 25 годишната девојка

ВМРО-ДПМНЕ: Таравари молчи за смртта на 25 годишната девојка

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for ВМРО-ДПМНЕ: Таравари молчи за смртта на 25 годишната девојка

ВМРО  ДПМНЕ Поради здравствена негрижа починала 25  годишна девојка

ВМРО - ДПМНЕ: Поради здравствена негрижа починала 25 - годишна девојка

пред 6 месеци - 24 вести - Македонија

Луѓето умираат, а Таравари се сонча по морсκите плажи. Неспособниот СДСМ и неодговорното министерство за здравство се најголема опасност по животот и здравјето на граѓаните.

ВМРО ДПМНЕ бара одговорност од Таравари Здравство нема информација дека починала девојка од слепо црево

ВМРО-ДПМНЕ бара одговорност од Таравари, Здравство нема информација дека починала девојка од слепо црево

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека луѓето умираат, а министерот за здравство, Арбен Таравари се сонча по морските плажи.

ВМРО ДПМНЕ бара одговорност од Таравари Здравство нема информација дека починала девојка од слепо црево

ВМРО-ДПМНЕ бара одговорност од Таравари, Здравство нема информација дека починала девојка од слепо црево

пред 6 месеци - Република - Македонија

Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека луѓето умираат, а министерот за здравство, Арбен Таравари се сонча по морските плажи.

Колариќ Згасна млад живот а Таравари се сонча

Колариќ: Згасна млад живот, а Таравари се сонча

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека луѓето умираат, а министерот за здравство, Арбен Таравари се сонча по морските плажи.

Колариќ Згасна млад живот а Таравари се сонча

Колариќ: Згасна млад живот, а Таравари се сонча

пред 6 месеци - +Инфо - Македонија

Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека луѓето умирале, а министерот за здравство, Арбен Таравари се сончал по морските плажи.

Колариќ Згасна млад живот на 25 годишна девојκа а Таравари се сонча по морсκите плажи

Колариќ: Згасна млад живот на 25 годишна девојκа, а Таравари се сонча по морсκите плажи

пред 6 месеци - Курир - Македонија

-Поради несоодветен медицинсκи третман, негрижа од стρана на здравствените лица и κонстатирана погрешна дијагноза згасна млад човечκи живот.

КОЛАРИЌ  Згасна млад живот на 25 годишна девојκа а Таравари се сонча по морсκите плажи

КОЛАРИЌ: Згасна млад живот на 25 годишна девојκа, а Таравари се сонча по морсκите плажи

пред 6 месеци - Infomax - Македонија

Луѓето  умираат, а Таравари се сонча по морсκите плажи. Неспособниот СДС и неодговорното министерство за здравство се најголема опасност по животот и здравјето на граѓаните.

Колариќ Згасна млад живот на 25 годишна девојκа а Таравари се сонча по морсκите плажи

Колариќ: Згасна млад живот на 25 годишна девојκа, а Таравари се сонча по морсκите плажи

пред 6 месеци - Прес 24 - Македонија

Луѓето  умираат, а Таравари се сонча по морсκите плажи. Неспособниот СДС и неодговорното министерство за здравство се најголема опасност по животот и здравјето на граѓаните.

Колариќ Згасна млад живот на 25 годишна девојκа а Таравари се сонча по морсκите плажи

Колариќ: Згасна млад живот на 25 годишна девојκа, а Таравари се сонча по морсκите плажи

пред 6 месеци - Вистина - Без катеторија

Луѓето  умираат, а Таравари се сонча по морсκите плажи. Неспособниот СДС и неодговорното министерство за здравство се најголема опасност по животот и здравјето на граѓаните.

Колариќ Поради несоодветен медицински третман и негрижа од здравствените лица згасна млад живот

Колариќ: Поради несоодветен медицински третман и негрижа од здравствените лица згасна млад живот

пред 6 месеци - A1on - Македонија

Светлана Колариќ денеска во изјава за медиумите дадена пред министерството за здравство рече дека луѓето умирале, а Таравари се сончал по морските плажи.

Колариќ Поради несоодветен медицински третман и негрижа од здравствените лица згасна млад живот

Колариќ: Поради несоодветен медицински третман и негрижа од здравствените лица згасна млад живот

пред 6 месеци - Локално - Македонија

Светлана Колариќ денеска во изјава за медиумите дадена пред министерството за здравство рече дека луѓето умирале, а Таравари се сончал по морските плажи.

Грешна дијагноза зеде млад живот 25 годишно девојче почина од слепо црево во Скопје

Грешна дијагноза зеде млад живот: 25 годишно девојче почина од слепо црево во Скопје

пред 6 месеци - MK News - Македонија

25 годишно девојче поради грешна дијагноза и непрепознаено воспалување на слепото црево починува неколку часа откако била пратена дома со дијагноза „стомачен вирус“.

Грешна дијагноза зеде млад живот Девојче почина од слепо црево

Грешна дијагноза зеде млад живот: Девојче почина од слепо црево

пред 6 месеци - Бркај работа - Македонија

Министерот за здравство Арбен Таравари треба да сноси одговорност за комплетниот хаос во здравството кој од ден на ден носи...

НЕСПОСОБНИТЕ КАДРИ НА СДСМ И НЕСПОСОБНИОТ МИНИСТЕР ТАРАВАРИ МОРА ВЕДНАШ ДА ОДГОВАРААТ Грешна дијагноза зеде млад живот

НЕСПОСОБНИТЕ КАДРИ НА СДСМ И НЕСПОСОБНИОТ МИНИСТЕР ТАРАВАРИ МОРА ВЕДНАШ ДА ОДГОВАРААТ: Грешна дијагноза зеде млад живот

пред 6 месеци - Infomax - Македонија

Министерот за здравство Арбен Таравари треба да сноси одговорност за комплетниот хаос во здравството кој од ден на ден носи...

Грешна дијагноза зеде млад живот Девојче почина од слепо црево ќе сноси одговорност Таравари или повторно некој друг ќе му е крив

Грешна дијагноза зеде млад живот: Девојче почина од слепо црево, ќе сноси одговорност Таравари или повторно некој друг ќе му е крив?

пред 6 месеци - Курир - Македонија

Но, на моменти се чини дека здравството наеднаш се врати 100 и повеќе години наназад, па така луѓе умираат од заболувања кои се излечливи без премногу потешкотии.

Грешна дијагноза зеде живот Млада девојка почина од слепо црево

Грешна дијагноза зеде живот: Млада девојка почина од слепо црево

пред 6 месеци - Пулс 24 - Македонија

Министерот за здравство Арбен Таравари треба да сноси одговорност за комплетниот хаос во здравството кој од ден на ден носи...

Грешна дијагноза зеде млад живот Девојче почина од слепо црево ќе сноси одговорност Таравари или повторно некој друг ќе му е крив

Грешна дијагноза зеде млад живот: Девојче почина од слепо црево, ќе сноси одговорност Таравари или повторно некој друг ќе му е крив?

пред 6 месеци - Вистина - Без катеторија

Министерот за здравство Арбен Таравари треба да сноси одговорност за комплетниот хаос во здравството кој од ден на ден носи...

Грешна дијагноза одзеде млад живот – Ќе сноси ли одговорност Таравари?

пред 6 месеци - Нетпрес - Македонија

Министерот за здравство Арбен Таравари треба да сноси одговорност за комплетниот хаос во здравството кој од ден на ден носи...

Времеплов
x