20
Утре и задутре нема возење на Водно

Утре и задутре нема возење на Водно

пред 6 месеци - MK News - Без катеторија

Во врска со одржувањето на ридскиот натпревар во автомобилизам, што во организација на АКК „Проспорт“ ќе се одржи задутре на Водно, СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење возила и пешаци.

Утре и задутре нема возење на Водно

Утре и задутре нема возење на Водно

пред 6 месеци - +Инфо - Скопје

Во врска со одржувањето на ридскиот натпревар во автомобилизам, што во организација на АКК „Проспорт“ ќе се одржи задутре на Водно, СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење возила и пешаци.

Утре и задутре Водно затворено за сообраќај

Утре и задутре Водно затворено за сообраќај

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави...

Утре и задутре нема возење на Водно

Утре и задутре нема возење на Водно

пред 6 месеци - Актуелно24 - Македонија

Во врска со одржувањето на ридскиот натпревар во автомобилизам, што во организација на АКК „Проспорт“ ќе се одржи задутре на Водно, СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење возила и пешаци.

Утре и задутре Водно затворено за сообраќај

Утре и задутре Водно затворено за сообраќај

пред 6 месеци - Вечер - Скопје

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави...

Утре и задутре посебен сообраќаен режим на Водно

Утре и задутре посебен сообраќаен режим на Водно

пред 6 месеци - Денар - Економија

Во врска со одржувањето на ридскиот натпревар во автомобилизам, што во организација на АКК „Проспорт“ ќе се одржи задутре на Водно, СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење возила и пешаци.

Посебен сообраќаен режим поради ридскиот натпревар во автомобилизам

Посебен сообраќаен режим поради ридскиот натпревар во автомобилизам

пред 6 месеци - Канал 5 - Македонија

- Утре за кого е  предвидено одржувањето на официјалниот тренинг, како и задутре, во периодот од девет до 16 часот ќе биде...

Викендов посебен сообраќаен режим кон Водно поради натпревар во автомобилизам

Викендов посебен сообраќаен режим кон Водно поради натпревар во автомобилизам

пред 6 месеци - Курир - Македонија

– Утре за кого е  предвидено одржувањето на официјалниот тренинг, како и задутре, во периодот од девет до 16 часот ќе биде...

Посебен сообраќаен режим поради ридскиот натпревар во автомобилизам

Посебен сообраќаен режим поради ридскиот натпревар во автомобилизам

пред 6 месеци - A1on - Македонија

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење на возила и пешаци.

Викендов измени во сообраќајот во Скопје   еве на кои улици

Викендов измени во сообраќајот во Скопје - еве на кои улици

пред 6 месеци - Прес 24 - Скопје

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење на возила и пешаци.

Викендов посебен сообраќаен режим кон Водно поради натпревар во автомобилизам

Викендов посебен сообраќаен режим кон Водно поради натпревар во автомобилизам

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење на возила и пешаци.

Посебен сообраќаен режим поради ридскиот натпревар во автомобилизам

Посебен сообраќаен режим поради ридскиот натпревар во автомобилизам

пред 6 месеци - Либертас - Македонија

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење на возила и пешаци.

Викендов времен сообраќаен режим кон Водно

пред 6 месеци - Нетпрес - Македонија

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење на возила и пешаци.

Времеплов
x