20
Евениј Поп Ацев атакува на втора победа

Евениј Поп Ацев атакува на втора победа

пред 6 месеци - Весник - Спорт

Денеска на патеката „Климе Савин" од Свети Наум до Охрид ќе се одржи 31. оздание на традиционалниот Охридски маратон. Стартот...

Евениј Поп Ацев атакува на втора победа

Евениј Поп Ацев атакува на втора победа

пред 6 месеци - Вечер - Спорт

Денеска на патеката „Климе Савин" од Свети Наум до Охрид ќе се одржи 31. оздание на традиционалниот Охридски маратон. Стартот...

Охрид е подготвен за утрешното ново издание на Охридскиот пливачки маратон

Охрид е подготвен за утрешното ново издание на Охридскиот пливачки маратон

пред 6 месеци - Екипа - Спорт

Охрид е подготвен за 31-то издание на Охридскиот пливачки маратон кој утре со почеток од 12 часот стартува во водите на Охридското езеро, во рамките од Гран при серијата на ФИНА.

Двојно поголема поддршка од АМС за маратонот

Двојно поголема поддршка од АМС за маратонот

пред 6 месеци - Sportmedia - Спорт

Во сабота, во Охрид ќе се одржи 31-то издание на Охридскиот пливачки маратон. Во сабота, во Охрид ќе се одржи 31-то издание на Охридскиот пливачки маратон.

Традиција убавина и одличен натпревар Охридски пливачки маратон

Традиција, убавина и одличен натпревар: Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - Sportmedia - Спорт

Трката ќе започне во 12.00 часот, а некои шест часа подоцна, околу 18.00 часот ќе се очекуваат првите пливачи на целта. Дојде на ред и 31.

АМС Зголемена поддршката за охридскиот маратон

АМС: Зголемена поддршката за охридскиот маратон

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Зголемена  поддршка за Охридскиот пливачки маратонВо сабота, во Охрид ќе се одржи 31-то издание на Охридскиот пливачки маратон.

Бугаринот Петар Стојчев рекордер со 11 победи

Бугаринот Петар Стојчев рекордер со 11 победи

пред 6 месеци - Весник - Спорт

Охридскиот пливачки маратон со совјата позната патека наречена "Климе Савин" има долга традиција воспоставена од 1992 година.

Бугаринот Петар Стојчев рекордер со 11 победи

Бугаринот Петар Стојчев рекордер со 11 победи

пред 6 месеци - Вечер - Спорт

Охридскиот пливачки маратон со совјата позната патека наречена "Климе Савин" има долга традиција воспоставена од 1992 година.

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - ТВ Нова - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Двојно повеќе пари годинава за Охридскиот пливачки маратон

Двојно повеќе пари годинава за Охридскиот пливачки маратон

пред 6 месеци - +Инфо - Спорт

Агенцијата за млади и спорт (АМС) одлучи да издвои двојно повеќе пари со цел да се одржи континуитетот на оваа традиционалната манифестација Охридски пливачки маратон.

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - Вистина - Без катеторија

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

31от Охридски пливачки маратон започнува на 19ти август

31от Охридски пливачки маратон започнува на 19ти август

пред 6 месеци - Karas4Training - Здравје

Патеката на охридскиот маратон започнува од манастирот „Свети Наум" и завршува на градското пристаниште во Охрид. Поради...

АМС со двојно повеќе финансиски средства за Охридскиот пливачки маратон

АМС со двојно повеќе финансиски средства за Охридскиот пливачки маратон

пред 6 месеци - A1on - Спорт

Агенцијата за млади и спорт одлучи оваа година да издвои двојно повеќе финансиски средства за Охридскиот пливачки маратон, со цел да се одржи континуитетот на оваа традиционална манифестација.

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - Сител - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - Курир - Спорт

На стартот закажан за точно на пладне кај Свети Наум треба да се појават 22 пливачи, од кои 15 во машка и седум во женска конкуренција.

Охридскиот маратон со зголемена поддршка од државата

Охридскиот маратон со зголемена поддршка од државата

пред 6 месеци - Дерби - Спорт

Во сабота, во Охрид ќе се одржи 31-то издание на Охридскиот пливачки маратон. Ова традиционално спортско натпреварување е дел од Гран при серијата на Меѓународната пливачка федерација.

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - Канал 5 - Македонија

На стартот закажан за точно на пладне кај Свети Наум треба да се појават 22 пливачи, од кои 15 во машка и седум во женска конкуренција.

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - 24 вести - Македонија

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Утре се одржува 31 Охридски пливачки маратон

Утре се одржува 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - +Инфо - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - Денешен - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - Идивиди - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - A1on - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Маратонците утре ќе пливаат во Охридското Езеро

Маратонците утре ќе пливаат во Охридското Езеро

пред 6 месеци - Нова ТВ - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - Либертас - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Утре ќе се одржи 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - Нетпрес - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред 6 месеци - Локално - Спорт

– Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Охрид подготвен за маратонот

Охрид подготвен за маратонот

пред 6 месеци - Сител - Кошарка

Охридскиот пливачки маратон, трет во Гран при серијата на Светската пливачка федерација (ФИНА), ќе се одржи в сабота во водите на Охридското Езеро.

Охрид е подготвен за 31 издание на пливачкиот маратон

Охрид е подготвен за 31. издание на пливачкиот маратон

пред 6 месеци - Денар - Спорт

Охридскиот пливачки маратон, трет во Гран при серијата на Светската пливачка федерација (ФИНА) ќе се одржи в сабота во водите на Охридското езеро.

Охрид е подготвен за 31 издание на пливачкиот маратон

Охрид е подготвен за 31. издание на пливачкиот маратон

пред 6 месеци - Канал 77 - Македонија

Охридскиот пливачки маратон, трет во Гран при серијата на Светската пливачка федерација (ФИНА) ќе се одржи в сабота во водите на Охридското езеро.

Времеплов
x