20
Супер Скопје Вечерва концерт на Бајага и Инструктори

Супер Скопје: Вечерва концерт на Бајага и Инструктори

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Вечерва на Кејот „13 Ноември“ продолжува забавата во рамките на проектот „Супер Скопје“. Сите посетители од 21 часот ќе можат да уживаат во одлична музика, а од 22.

Супер Скопје Вечерва концерт на Бајага и Инструктори

Супер Скопје: Вечерва концерт на Бајага и Инструктори

пред 6 месеци - Република - Скопје

Вечерва на Кејот „13 Ноември“ продолжува забавата во рамките на проектот „Супер Скопје“. Сите посетители од 21 часот ќе можат да уживаат во одлична музика, а од 22.

СУПЕР СКОПЈЕ Вечерва концерт на Бајага и Инструктори

СУПЕР СКОПЈЕ: Вечерва концерт на Бајага и Инструктори

пред 6 месеци - Курир - Скопје

Сите посетители од 21 часот ќе можат да уживаат во одлична музика, додека од 22:30 часот забавата ќе продолжува со концертот на Бајага и Инструктори.

Бајага и Инструктори вечерва ќе настапат на Кеј

Бајага и Инструктори вечерва ќе настапат на Кеј

пред 6 месеци - еМАГАЗИН - Забава

Вечерва на Кеј 13 Ноември продолжува забавата во рамките на проектот „Супер Скопје“. Сите посетители од 21 часот ќе можат да уживаат во одлична музика, додека од 22:30 часот забавата ќе продолжува со концертот на Бајага и Инструктори.

Сергеј Четковиќ Бевте супер СУПЕР СКОПЈЕ

Сергеј Четковиќ: Бевте супер „СУПЕР СКОПЈЕ“

пред 6 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Сакам да им се заблагодарам на прекрасните луѓе од Скопје за овој прекрасен концерт и прекрасна вечер. Се надевам дека нема да поминат уште 4 години за да се дружиме повторно и се гледаме наскоро.

 Бајага и Инструктори на Супер Скопје

„Бајага и Инструктори“ на „Супер Скопје“

пред 6 месеци - Cooltura - Култура

Во рамки на новата музичка манифестација „Супер Скопје“ вечерва (сабота, 19 август)  на Кејот „13 Ноември“ во главниот град ќе настапат „Бајага и Инструктори“.

Вечерва во рамките на „Супер Скопје“ концерт на Бајага и Инструктори

пред 6 месеци - Нетпрес - Македонија

Вечерва на Кеј 13 Ноември продолжува забавата во рамките на проектот „Супер Скопје“. Сите посетители од 21 часот ќе можат да уживаат во одлична музика, додека од 22:30 часот забавата ќе продолжува со концертот на Бајага и Инструктори.

Бајага и Инструктори вечерва ќе направат луда журка во Скопје

Бајага и Инструктори вечерва ќе направат луда журка во Скопје

пред 6 месеци - Прес 24 - Скопје

Во рамки на новата музичка манифестација „Супер Скопје“ вечер на Кејот „13 Ноември“ во главниот град ќе настапат „Бајага и Инструктори“.

 Бајага и Инструктори на Супер Скопје

„Бајага и Инструктори“ на „Супер Скопје“

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Во рамки на новата музичка манифестација „Супер Скопје“ вечер на Кејот „13 Ноември“ во главниот град ќе настапат „Бајага и Инструктори“.

Започна Супер Скопје на првиот настан неколку илјади скопјани

Започна Супер Скопје- на првиот настан неколку илјади скопјани

пред 6 месеци - Актуелно24 - Забава

Синоќа со концерт на Сергеј Четковиќ почна големата летна забава „Супер Скопје“, а на првата вечер присуствуваа неколку илјади луѓе.

 Бајага и Инструктори на Супер Скопје

„Бајага и Инструктори“ на „Супер Скопје“

пред 6 месеци - Алфа - Македонија

Во рамки на новата музичка манифестација „Супер Скопје“ вечер на Кејот „13 Ноември“ во главниот град ќе настапат „Бајага и Инструктори“.

Сергеј Четковиќ со видео порака по настапот во Скопје

Сергеј Четковиќ со видео порака по настапот во Скопје

пред 6 месеци - Прес 24 - Скопје

Сакам да им се заблагодарам на прекрасните луѓе од Скопје за овој прекрасен концерт и прекрасна вечер. Се надевам дека нема да поминат уште 4 години за да се дружиме повторно и се гледаме наскоро.

Сергеј Четковиќ со ВИДЕО ПОРАКА Бевте супер СУПЕР СКОПЈЕ еве дел од атмосферата

Сергеј Четковиќ со ВИДЕО ПОРАКА: Бевте супер СУПЕР СКОПЈЕ- еве дел од атмосферата

пред 6 месеци - Курир - Сцена

Сакам да им се заблагодарам на прекрасните луѓе од Скопје за овој прекрасен концерт и прекрасна вечер. Се надевам дека нема да поминат уште 4 години за да се дружиме повторно и се гледаме наскоро.

 Бајага и Инструктори на Супер Скопје

„Бајага и Инструктори“ на „Супер Скопје“

пред 6 месеци - Канал 5 - Забава

Синоќа на истата колација настапи Сергеј Четковиќ. Во наредните петоци и саботи манифестацијата ќе се одржува на различни локации и тоа во Старата скопска чаршија, улицата „Македонија“ и Боемската улица во Дебар Маало.

Започна Супер Скопје  на првиот настан неколку илјади скопјани

Започна Супер Скопје – на првиот настан неколку илјади скопјани

пред 6 месеци - Денар - Култура

Синоќа со концерт на Сергеј Четковиќ почна големата летна забава „Супер Скопје“, а на првата вечер присуствуваа неколку илјади луѓе.

Трајановски Започна Супер Скопје на првиот настан неколку илјади скопјани се гледаме вечер на Бајага

Трајановски: Започна Супер Скопје- на првиот настан неколку илјади скопјани, се гледаме вечер на Бајага

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Синоќа со концерт на Сергеј Четковиќ почна големата летна забава „Супер Скопје“, а на првата вечер присуствуваа неколку илјади луѓе.

Трајановски Започна Супер Скопје на првиот настан неколку илјади скопјани се гледаме вечер на Бајага

Трајановски: Започна Супер Скопје- на првиот настан неколку илјади скопјани, се гледаме вечер на Бајага

пред 6 месеци - Курир - Скопје

Скопскиот градоначалник, Коце Трајановски на Фејсбук објави фото-галерија од синоќешната забава. -Вчеравечер неколку илјади лица присуствуваа на концертот на Сергеј Четковиќ на Кеј 13 Ноември.

ЗАПОЧНА СУПЕР СКОПЈЕ: Неколку илјади посетители уживаа во музиката на Четковиќ, меѓу присутните Груевски и Трајановски (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

пред 6 месеци - Денешен - Македонија

Неколку илјади лица присуствуваа на спектакуларниот концерт на Сергеј Четковиќ вчеравечер, со што и официјално започна големата летна забава „Супер Скопје“.

Трајановски: Започна Супер Скопје- на првиот настан неколку илјади скопјани, се гледаме вечер на Бајага

пред 6 месеци - Денешен - Македонија

Синоќа со концерт на Сергеј Четковиќ почна големата летна забава „Супер Скопје“, а на првата вечер присуствуваа неколку илјади луѓе.

Трајановски Започна Супер Скопје на првиот настан неколку илјади скопјани се гледаме вечер на Багаја

Трајановски: Започна Супер Скопје- на првиот настан неколку илјади скопјани, се гледаме вечер на Багаја

пред 6 месеци - Курир - Скопје

Скопскиот градоначалник, Коце Трајановски на Фејсбук објави фото-галерија од синоќешната забава. -Вчеравечер неколку илјади лица присуствуваа на концертот на Сергеј Четковиќ на Кеј 13 Ноември.

Неколку илјади посетители уживаа во музиката на Сергеј Четковиќ

Неколку илјади посетители уживаа во музиката на Сергеј Четковиќ

пред 6 месеци - еМАГАЗИН - Забава

Неколку илјади лица присуствуваа на спектакуларниот концерт на Сергеј Четковик вчеравечер, со што и официјално започна големата летна забава „Супер Скопје“.

Трајановски Започна Супер Скопје на првиот настан неколку илјади скопјани се гледаме на Багаја

Трајановски: Започна Супер Скопје- на првиот настан неколку илјади скопјани, се гледаме на Багаја

пред 6 месеци - Прес 24 - Скопје

Синоќа со концерт на Сергеј Четковиќ почна големата летна забава „Супер Скопје“, а на првата вечер присуствуваа неколку илјади луѓе.

Супер забава во Скопје Кеј 13 Ноември синоќа претесен  меѓу присутните Груевски и Трајановски

Супер забава во Скопје: Кеј 13 Ноември синоќа претесен - меѓу присутните Груевски и Трајановски

пред 6 месеци - Прес 24 - Без катеторија

Неколку илјади лица присуствуваа на спектакуларниот концерт на Сергеј Четковиќ вчеравечер, со што и официјално започна големата летна забава „Супер Скопје“.

 Бајага и Инструктори на Супер Скопје

„Бајага и Инструктори“ на „Супер Скопје“

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Во рамки на новата музичка манифестација „Супер Скопје“ вечер на Кејот „13 Ноември“ во главниот град ќе настапат „Бајага и Инструктори“.

 Бајага и Инструктори на Супер Скопје

„Бајага и Инструктори“ на „Супер Скопје“

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Во рамки на новата музичка манифестација „Супер Скопје“ вечер на Кејот „13 Ноември“ во главниот град ќе настапат „Бајага и Инструктори“.

Започна Супер Скопје Посетителите уживаа во музиката на Четковиќ меѓу нив и Груевски и Трајановски

Започна Супер Скопје: Посетителите уживаа во музиката на Четковиќ, меѓу нив и Груевски и Трајановски

пред 6 месеци - Република - Скопје

Неколку илјади лица присуствуваа на спектакуларниот концерт на Сергеј Четковиќ вчеравечер, со што и официјално започна големата летна забава „Супер Скопје“.

ЗАПОЧНА СУПЕР СКОПЈЕ Неколку илјади посетители уживаа во музиката на Четковиќ меѓу присутните Груевски и Трајановски ФОТО ГАЛЕРИЈА

ЗАПОЧНА СУПЕР СКОПЈЕ: Неколку илјади посетители уживаа во музиката на Четковиќ, меѓу присутните Груевски и Трајановски (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

пред 6 месеци - Курир - Скопје

Кафулињата и просторот на Кеј 13 Ноември беа преполни со љубители на музиката на феноменалниот Четковиќ кои се забавуваше со скопјани до раните утрински часови.

 Бајага и Инструктори на Супер Скопје

„Бајага и Инструктори“ на „Супер Скопје“

пред 6 месеци - A1on - Забава

Во рамки на новата музичка манифестација „Супер Скопје“ вечер на Кејот „13 Ноември“ во главниот град ќе настапат „Бајага и Инструктори“.

Започна Супер Скопје: Посетителите уживаа во музиката на Четковиќ, меѓу нив и Груевски и Трајановски

пред 6 месеци - Нетпрес - Македонија

Неколку илјади лица присуствуваа на спектакуларниот концерт на Сергеј Четковиќ вчеравечер, со што и официјално започна големата летна забава „Супер Скопје“.

Супер забава во Скопје галерија

Супер забава во Скопје (галерија)

пред 6 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Супер Скопје започна вчеравечер со настапот на Сергеј Четковиќ на Кеј 13 Ноември. Скопје е подготвено за супер забава, напиша градоначалникот на Скопје Коце Трајановски на својот Фејсбук профил.

Времеплов
x