20
Пред почетокот на ЕП се повреди Милош Теодосиќ

Пред почетокот на ЕП се повреди Милош Теодосиќ

пред 6 месеци - Весник - Спорт

Кошаркарската репрезентација на Србија не може да крене глава од проблеми пред стартот на Евробаскетот, пред се поради повреди.

Пред почетокот на ЕП се повреди Милош Теодосиќ

Пред почетокот на ЕП се повреди Милош Теодосиќ

пред 6 месеци - Република - Кошарка

Кошаркарската репрезентација на Србија не може да крене глава од проблеми пред стартот на Евробаскетот, пред се поради повреди.

Србите во шок  Се повреди Милош Теодосиќ

Србите во шок: Се повреди Милош Теодосиќ

пред 6 месеци - Весник - Спорт

Кошаркарската репрезентација на Србија не може да крене глава од проблеми пред стартот на Евробаскетот, пред се поради повреди кои ја зафатија репрезентацијата.

Србите во шок  Се повреди Милош Теодосиќ

Србите во шок: Се повреди Милош Теодосиќ

пред 6 месеци - Вечер - Спорт

Кошаркарската репрезентација на Србија не може да крене глава од проблеми пред стартот на Евробаскетот, пред се поради повреди кои ја зафатија репрезентацијата.

Времеплов
x