20
Уште една голема ѕвезда го пропушта Евробаскетот

Уште една голема ѕвезда го пропушта Евробаскетот

пред 6 месеци - Весник - Спорт

Претстојното Европско првенство во кошарка ќе биде осиромашено со неиграњето на уште една голема ѕвезда, грчкиот кошаркар Јанис Антетокумпо.

Уште една голема ѕвезда го пропушта Евробаскетот

Уште една голема ѕвезда го пропушта Евробаскетот

пред 6 месеци - Република - Кошарка

Претстојното Европско првенство во кошарка ќе биде осиромашено со неиграњето на уште една голема ѕвезда, грчкиот кошаркар Јанис Антетокумпо.

Уште една голема ѕвезда го пропушта Евробаскетот

Уште една голема ѕвезда го пропушта Евробаскетот

пред 6 месеци - Весник - Спорт

Претстојното Европско првенство во кошарка ќе биде осиромашено со неиграњето на уште една голема ѕвезда, грчкиот кошаркар Јанис Антетокумпо.

Уште една суперѕвезда го пропушта Евробаскет 2017

Уште една суперѕвезда го пропушта Евробаскет 2017

пред 6 месеци - Екипа - Кошарка

Претстојното Европско првенство во кошарка ќе биде осиромашено со неиграњето на уште една голема ѕвезда, откако Јанис Антетокумпо денеска објави дека нема да може да настапува за Грција на овој континентален собир.

Уште една голема ѕвезда го пропушта Евробаскетот

Уште една голема ѕвезда го пропушта Евробаскетот

пред 6 месеци - Вечер - Спорт

Претстојното Европско првенство во кошарка ќе биде осиромашено со неиграњето на уште една голема ѕвезда, грчкиот кошаркар Јанис Антетокумпо.

Времеплов
x