20
Експедиција Армада 2017 во Матка Врело

Експедиција Армада 2017 во Матка Врело

пред 6 месеци - Karas4Training - Здравје

Врело е можно да биде најдлабоката пештера истражена од човек. Акватек во соработка со Врело и останатите клубови од Македонија ќе продолжат и следната година со понатамошни истражувања.

Поставен нов рекорд во нуркање во подводната пештерата Врело кај Матка  Старнавски се спушти 240 метри во длабочина

Поставен нов рекорд во нуркање во подводната пештерата Врело кај Матка - Старнавски се спушти 240 метри во длабочина

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Поставен нов рекорд во нуркање во подводната пештерата Врело кај Матка - Старнавски се спушти 240 метри...

Соборен рекордот на пештерата Времло на Матка  Старнавски се спушти на 240 метри

Соборен рекордот на пештерата Времло на Матка – Старнавски се спушти на 240 метри

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Светски познатиот нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Соборен рекордот на пештерата Времло на Матка  Старнавски се спушти на 240 метри

Соборен рекордот на пештерата Времло на Матка – Старнавски се спушти на 240 метри

пред 6 месеци - Република - Скопје

Светски познатиот нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Старнавски се спушти на рекордни 240 метри во пештерата Врело

Старнавски се спушти на рекордни 240 метри во пештерата „Врело“

пред 6 месеци - Популарно - Македонија

Светски познатиот спелеолошки нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Старнавски се спушти во Врело на рекордни 240 метри длабочина

Старнавски се спушти во Врело на рекордни 240 метри длабочина

пред 6 месеци - Cooltura - Култура

Светски познатиот спелеолошки нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Нуркачот Криштоф Старнавски се спушти на 240 метри во пештерата Врело

Нуркачот Криштоф Старнавски се спушти на 240 метри во пештерата Врело

пред 6 месеци - Нова ТВ - Македонија

Светски познатиот спелеолошки нуркач Криштоф Старнавски од Полска се спушти на длабочина од 240 метри во подводната пештера Врело на Матка, соборувајќи го минатогодишниот рекорд од 230 метри.

НОВ РЕКОРД Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри во пештерата Врело на Матка

НОВ РЕКОРД: Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри во пештерата Врело на Матка

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Светски познатиот спелеолошки нуркач Криштоф Старнавски од Полска се спушти на длабочина од 240 метри во подводната пештера Врело на Матка, соборувајќи го минатогодишниот рекорд од 230 метри, соопшти Град Скопје.

Нуркачите се спуштија во Врело на Матка на длабочина од рекордни 240 метри Обновен

Нуркачите се спуштија во „Врело“ на Матка на длабочина од рекордни 240 метри/Обновен

пред 6 месеци - Канал 5 - Живот

Предизвикот за прекрасните подводни галерии во пештерите ги донесе на длабочина од 240 метри. Минатогодишниот рекорд го урна, со нов сон дали во Врело е најдлабоката подводна пештера во светот.

НОВ РЕКОРД Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри во пештерата Врело на Матка

НОВ РЕКОРД: Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри во пештерата Врело на Матка

пред 6 месеци - Курир - Скопје

Деталите за овој успех ги соопштија на прес-конефренција Старнавски и претставници на неговиот тим, градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и претставници на здружението Акватек.

Нов рекорд Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри во пештерата Врело на Матка

Нов рекорд: Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри во пештерата Врело на Матка

пред 6 месеци - Прес 24 - Македонија

Светски познатиот спелеолошки нуркач Криштоф Старнавски од Полска се спушти на длабочина од 240 метри во подводната пештера Врело на Матка, соборувајќи го минатогодишниот рекорд од 230 метри, соопшти Град Скопје.

НОВ РЕКОРД Светски познатиот Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри во подводната пештера Врело на Матка

НОВ РЕКОРД: Светски познатиот Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри во подводната пештера Врело на Матка

пред 6 месеци - Бизнис вести - Економија

Светски познатиот спелеолошки нуркач Криштоф Старнавски од Полска се спушти на длабочина од 240 метри во подводната пештера Врело на Матка, соборувајќи го минатогодишниот рекорд од 230 метри.

Нов рекорд на пештерата Врело на Матка Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри

Нов рекорд на пештерата Врело на Матка: Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри

пред 6 месеци - еМАГАЗИН - Живот

Светски познатиот спелеолошки нуркач Криштоф Старнавски од Полска се спушти на длабочина од 240 метри во подводната пештера Врело на Матка, соборувајќи го минатогодишниот рекорд од 230 метри.

Старнавски се спушти во пештерата Врело на Матка на длабочина од рекордни 240 метри

Старнавски се спушти во пештерата „Врело“ на Матка на длабочина од рекордни 240 метри

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Светски познатиот спелеолошки нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Старнавски се спушти во Врело на длабочина од рекордни 240 метри

Старнавски се спушти во „Врело“ на длабочина од рекордни 240 метри

пред 6 месеци - Идивиди - Живот

Светски познатиот спелеолошки нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Старнавски се спушти во пештерата Врело на Матка на длабочина од рекордни 240 метри

Старнавски се спушти во пештерата „Врело“ на Матка на длабочина од рекордни 240 метри

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Светски познатиот спелеолошки нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Старнавски се спушти во пештерата Врело на Матка на длабочина од рекордни 240 метри

Старнавски се спушти во пештерата „Врело“ на Матка на длабочина од рекордни 240 метри

пред 6 месеци - 24 вести - Македонија

Светски познатиот спелеолошки нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Урнат рекордот во пештерата Врело Матка Старнавски се спушти на длабочи 240 метри

Урнат рекордот во пештерата Врело Матка: Старнавски се спушти на длабочи 240 метри

пред 6 месеци - +Инфо - Македонија

Светски познатиот спелеолошки нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Полскиот нуркач Старнарски се спушти до рекордна длабочина од 240 метри во пештерата Врело на Матка

Полскиот нуркач Старнарски се спушти до рекордна длабочина од 240 метри во пештерата Врело на Матка

пред 6 месеци - Канал 5 - Живот

Старнавски во придружба на неговиот тим и со поддршка од домашните спелео- нуркачи од клубовите Акватек и Врело од Скопје,...

Урнат рекордот за нуркање во длабочина во пештерата Врело на Матка

Урнат рекордот за нуркање во длабочина во пештерата Врело на Матка

пред 6 месеци - Кајгана - Македонија

Светски познатиот нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Урнат рекордот за нуркање во длабочна во пештерата Врело на Матка

Урнат рекордот за нуркање во длабочна во пештерата Врело на Матка

пред 6 месеци - Кајгана - Македонија

Светски познатиот нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Старнавски се спушти на рекордни 240 метри во пештерата Врело

Старнавски се спушти на рекордни 240 метри во пештерата „Врело“

пред 6 месеци - Либертас - Македонија

Светски познатиот спелеолошки нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри  урнат рекордот во пешетарата Врело на Матка

Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри – урнат рекордот во пешетарата Врело на Матка

пред 6 месеци - Локално - Без катеторија

Светски познатиот нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Старнавски нурна до рекордни 240 метри во пештерата Врело на Матка

Старнавски нурна до рекордни 240 метри во пештерата Врело на Матка

пред 6 месеци - Радио МОФ - Забава

Светски познатиот спелеолошки нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го сруши рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка.

Трајановски Срушен досегашниот рекорд на подводната пештера Врело на Матка

Трајановски: Срушен досегашниот рекорд на подводната пештера Врело на Матка

пред 6 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски на својит Фејсбук профил напиша статус во врска со подводната пештера Врело на Матка.

Трајановски Срушен досегашниот рекорд на подводната пештера Врело на Матка

Трајановски: Срушен досегашниот рекорд на подводната пештера Врело на Матка

пред 6 месеци - Курир - Скопје

Срушен e досегашниот рекорд на подводната пештера Врело на Матка од светскиот познатиот спелеолошки нуркач Криштоф Старнавски кое изнесуваше 230 метри.

Трајановски Срушен досегашниот рекорд на подводната пештера Врело на Матка

Трајановски: Срушен досегашниот рекорд на подводната пештера Врело на Матка

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Срушен e досегашниот рекорд на подводната пештера Врело на Матка од светскиот познатиот спелеолошки нуркач Криштоф Старнавски кое изнесуваше 230 метри.

Срушен досегашниот рекорд на подводната пештера Врело на Матка

пред 6 месеци - Нетпрес - Македонија

Срушен e досегашниот рекорд на подводната пештера Врело на Матка од светскиот познатиот спелеолошки нуркач Криштоф Старнавски кое изнесуваше 230 метри.

Старнавски викендов ќе урива рекорд во пештерата Врело

Старнавски викендов ќе урива рекорд во пештерата Врело

пред 6 месеци - +Инфо - Скопје

Светски познатиот спелеолошки нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска, заедно со тимот од домашни нуркачи од нуркачкиот клуб Акватек и...

Старнавски повторно ќе нурка во пештерата Врело на Матка

Старнавски повторно ќе нурка во пештерата Врело на Матка

пред 6 месеци - Канал 77 - Забава

Светски познатиот спелеолошки нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска, заедно со тимот од домашни нуркачи од нуркачкиот клуб...

Времеплов
x