20
ВМРО ДПМНЕ  Маџир Маало е пример за лажните ветувања на Жерновски и СДС  центарци ќе ги казнат на 15 октомври

ВМРО-ДПМНЕ: Маџир Маало е пример за лажните ветувања на Жерновски и СДС, центарци ќе ги казнат на 15.октомври

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Маџир Маало е пример за лажните ветувања на Жерновски и СДС. Маџир Маало е типичен пример како СДС се однесува со локалната самоуправа, откако ќе ја добие довербата на граѓаните.

ВМРО ДПМНЕ  Маџир Маало е пример за лажните ветувања на Жерновски и СДС  центарци ќе ги казнат на 15 октомври

ВМРО-ДПМНЕ: Маџир Маало е пример за лажните ветувања на Жерновски и СДС, центарци ќе ги казнат на 15.октомври

пред 6 месеци - Курир - Македонија

-Се наоѓаме во Маџир Маало, во општина Центар, место заборавено од Жерновски и СДС, место кое наликува на сцена од средновековен...

ВМРО ДПМНЕ  Маџир Маало е пример за лажните ветувања на Жерновски и СДС  центарци ќе ги казнат на 15 октомври

ВМРО-ДПМНЕ: Маџир Маало е пример за лажните ветувања на Жерновски и СДС, центарци ќе ги казнат на 15.октомври

пред 6 месеци - Вистина - Без катеторија

Маџир Маало е пример за лажните ветувања на Жерновски и СДС. Маџир Маало е типичен пример како СДС се однесува со локалната самоуправа, откако ќе ја добие довербата на граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ: Маџир Маало е пример за лажните ветувања на Жерновски и СДС, центарци ќе ги казнат на 15.октомври

пред 6 месеци - Денешен - Македонија

Маџир Маало е пример за лажните ветувања на Жерновски и СДС. Маџир Маало е типичен пример како СДС се однесува со локалната самоуправа, откако ќе ја добие довербата на граѓаните.

Робовалиев  Голем дел од жителите на Маџир Маало се уште користат септички јами

Робовалиев: Голем дел од жителите на Маџир Маало се уште користат септички јами

пред 6 месеци - A1on - Македонија

Васко Робовалиев од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите рече дека Маџир Маало, во општина Центар било место заборавено...

ВМРО-ДПМНЕ: Маџир Маало е пример за лажните ветувања на Жерновски

пред 6 месеци - Нетпрес - Македонија

Маџир Маало е пример за лажните ветувања на Жерновски и СДС. Маџир Маало е типичен пример како СДС се однесува со локалната самоуправа, откако ќе ја добие довербата на граѓаните.

Времеплов
x