20
Жителите на општина Аеродром Нашите работни места ќе ги земат бегалците на кои треба да им изградиме и станови па зарем не е ова срамота

Жителите на општина Аеродром: Нашите работни места ќе ги земат бегалците на кои треба да им изградиме и станови- па зарем не е ова срамота?!

пред 6 месеци - Вистина - Без катеторија

Граѓаните на општина Аеродром се се` позагрижени поради Националната стратегија која ја предложи Владата на СДСМ и Министерството за труд и социјална политика, која предвидува изградба на згради за бегалци близу зградата на ФФМ.

ИМА ЛИ ТАМУ НЕКОЈ ГРАМ МОЗОК ВО ГЛАВАТА Жестока реакција на Аеродромци по потврдувањето на стратегијата за мигранти

ИМА ЛИ ТАМУ НЕКОЈ ГРАМ МОЗОК ВО ГЛАВАТА: Жестока реакција на Аеродромци, по потврдувањето на стратегијата за мигранти!

пред 6 месеци - Infomax - Македонија

„Дали сте вие нормални?“ – вака започнува прашањето на жителите на Аеродром до владта на Р.Македонија, која усвои стратегија...

Жителите на општина Аеродром Нашите работни места ќе ги земат бегалците на кои треба да им изградиме и станови па зарем не е ова срамота

Жителите на општина Аеродром: Нашите работни места ќе ги земат бегалците на кои треба да им изградиме и станови- па зарем не е ова срамота?!

пред 6 месеци - Курир - Македонија

-Дали сте бре вие нормални, има ли некој таму грам мозок во главата!? Владата со стратегијата за бегалци 2017-2027 предвидува долгорочно станбено решение за бегалците кои ќе ги населат во Република Македонија, односно изградба на станови за нив.

Аеродром во моето срце За Македонците чергичиња за бегалците нови станови

Аеродром во моето срце: За Македонците чергичиња, за бегалците нови станови

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Владата со стратегијата за бегалци 2017-2027 предвидува долгорочно станбено решение за бегалците кои ќе ги населат во Република Македонија, односно изградба на станови за нив.

Жителите на општина Аеродром: Нашите работни места ќе ги земат бегалците на кои треба да им изградиме и станови- па зарем не е ова срамота?!

пред 6 месеци - Денешен - Македонија

Граѓаните на општина Аеродром се се` позагрижени поради Националната стратегија која ја предложи Владата на СДСМ и Министерството за труд и социјална политика, која предвидува изградба на згради за бегалци близу зградата на ФФМ.

Аеродром во моето срце За Македонците чергичиња за бегалците нови станови

Аеродром во моето срце: За Македонците чергичиња, за бегалците нови станови

пред 6 месеци - Република - Скопје

Владата со стратегијата за бегалци 2017-2027 предвидува долгорочно станбено решение за бегалците кои ќе ги населат во Република Македонија, односно изградба на станови за нив.

Жители на Аеродром: Станови за бегалци, а многу македонски семејста без дом

пред 6 месеци - Нетпрес - Македонија

Граѓаните на општина Аеродром секојдневно го искажуваат својот револт  поради владинта Национална стратегија што предвидува изградба на станови за бегалци во близина на зградата на ФФМ.

Царовска Ниту ќе се градат станови за бегалци и мигранти ниту има предвидено буџет за тоа

Царовска: Ниту ќе се градат станови за бегалци и мигранти, ниту има предвидено буџет за тоа

пред 6 месеци - Сител - Економија

Embedded video for Царовска: Ниту ќе се градат станови за бегалци и мигранти, ниту има предвидено буџет за тоа

Времеплов
x