20
На локални избори со вишок гласачи во Шестката и кусок во Тројката и Четворката

На локални избори со вишок гласачи во Шестката и кусок во Тројката и Четворката

пред 6 месеци - Актуелно24 - Македонија

Македонија повтори ќе оди на избори со проблематичен Избирачки список. Во Третата и во Четвртата изборна единица бројот на...

Проверете дали сте фантом или ве има на избирачки список

Проверете дали сте фантом или ве има на избирачки список

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Проверка на податоците во Избирачкиот список може да се направи во подрачните одделенија кои ќе бидат отворени секој работен ден од 8:30 до 19 часот.

Проверете дали сте фантом или ве има на избирачки список

Проверете дали сте фантом или ве има на избирачки список

пред 6 месеци - Вечер - Македонија

Проверка на податоците во Избирачкиот список може да се направи во подрачните одделенија кои ќе бидат отворени секој работен ден од 8:30 до 19 часот.

НВО Инклузива  Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб страната на ДИК

НВО „Инклузива“: Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб-страната на ДИК

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Тимови на Државната изборна комисија (ДИК), Општинските изборни комисии, граѓански организации кои работат на остварување...

НВО Инклузива  Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб страната на ДИК

НВО „Инклузива“: Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб-страната на ДИК

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Тимови на Државната изборна комисија (ДИК), Општинските изборни комисии, граѓански организации кои работат на остварување...

НВО Инклузива  Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб страната на ДИК

НВО „Инклузива“: Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб-страната на ДИК

пред 6 месеци - A1on - Македонија

Тимови на Државната изборна комисија (ДИК), Општинските изборни комисии, граѓански организации кои работат на остварување...

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - Алфа - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид.

ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК НА УВИД Од денес до 9 ти септември ќе трае увидот во избирачкиот список  избришани 11 346 граѓани

ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК НА УВИД: Од денес до 9-ти септември ќе трае увидот во избирачкиот список – избришани 11.346 граѓани!

пред 6 месеци - Infomax - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - МТВ 1 - Македонија

Од денеска избирачкиот список на увид за локалните избори. Граѓаните до 9-ти септември можат да поднесат барање за запишување, дополнување или бришење на податоците.

НВО Инклузива  Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб страната на ДИК

НВО „Инклузива“: Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб-страната на ДИК

пред 6 месеци - Либертас - Македонија

Тимови на Државната изборна комисија (ДИК), Општинските изборни комисии, граѓански организации кои работат на остварување...

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - Вистина - Без катеторија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - Република - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - Курир - Македонија

Најголемиот број од лицата кои не се внесени во списокот,  7.017 немаат живеалишта, дел се избришани од подрачните одделенија по основ на смрт, нераспределени има 1.

Избирачкиот список е ставен на увид  Проверете дали ве има

Избирачкиот список е ставен на увид – Проверете дали ве има!

пред 6 месеци - Актуелно24 - Македонија

Граѓаните од денеска може да направат проверка на податоците во Избирачкиот и тоа со внесување на единствениот матичен број,...

Избирачкиот список од денеска на јавен увид

Избирачкиот список од денеска на јавен увид

пред 6 месеци - Фаланга - Македонија

Увидот во Избирачкиот список за локалните избори, ќе трае до 9-ти септември.. Во единствениот избирачки список се евидентирани вклупно 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Проверете дали ве има Избирачкиот список е ставен на увид

Проверете дали ве има: Избирачкиот список е ставен на увид

пред 6 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Граѓаните од денеска може да направат проверка на податоците во Избирачкиот и тоа со внесување на единствениот матичен број, адреса или име и презиме на веб-страницата на Државната изборна комисија, за одржувањето на локалните изброи во октомври.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - Денешен - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Од денеска избирачкиот список на јавен увид

Од денеска избирачкиот список на јавен увид

пред 6 месеци - Канал 5 - Македонија

Граѓаните ќе може да проверат дали ги има на списокот, со што им е загарантирано правото на гласање, соопштија од ДИК. На вчерашната седница дик донесе заклучок дека 11.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - Прес 24 - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список од денеска е на јавен увид

Избирачкиот список од денеска е на јавен увид

пред 6 месеци - +Инфо - Македонија

Избирачкиот список од денеска на интернет ќе биде ставен на јавен увид. Граѓаните ќе може да проверат дали ги има на списокот, со што им е загарантирано правото на гласање, соопштија од ДИК.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - Вечер - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - 24 вести - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид  проверете каде треба да гласате ТУКА

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид – проверете каде треба да гласате ТУКА

пред 6 месеци - Либертас - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избрирачкиот список од денеска на јавен увид

Избрирачкиот список од денеска на јавен увид

пред 6 месеци - Нова ТВ - Македонија

Единствениот избирачки список од денеска е ставен на јавен увид, информира Државната изборна комисија, која синоќа одржа седница на која се разгледуваа повеќе информации и заклучоци како подготовка за претстојните локални избори.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред 6 месеци - Нетпрес - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Времеплов
x