20
Новиот тарифник со дневна евтина струја треба да биде објавен во Службен весник

Новиот тарифник со дневна евтина струја треба да биде објавен во Службен весник

пред 6 месеци - МТВ 1 - Економија

Во Службен весник треба да биде објавен изменетиот тарифен систем за продажба на електрична енергија на домаќинствата и малите потрошувачи, што минатата недела го достави Регулаторната комисија за енергетика.

До крајот на октомври сите домаќинства ќе имаат евтина струја и попладне

До крајот на октомври сите домаќинства ќе имаат евтина струја и попладне

пред 6 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) го измени тарифниот систем за да се воведе евтина дневна струја од 14 до 16 часот.

ЕВН Македонија ги почна подготовките за воведување на ефтина тарифа

ЕВН Македонија ги почна подготовките за воведување на ефтина тарифа

пред 6 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) го измени тарифниот систем за да се воведе евтина дневна струја од 14 до 16 часот.

РКЕ го измени тарифникот за да се воведе дневна евтина тарифа на струјата

РКЕ го измени тарифникот за да се воведе дневна евтина тарифа на струјата

пред 6 месеци - Сител - Економија

Embedded video for РКЕ го измени тарифникот за да се воведе дневна евтина тарифа на струјата Регулаторната комисија го измени тарифниот систем со цел да се воведе евтина дневна тарифа на струјата.

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

пред 6 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Службен весник на РМ треба да го објави изменетиот Тарифен систем за продажба на електрична енергија на домаќинства и мали...

Новиот тарифник со дневна евтина струја доставен до Службен весник

Новиот тарифник со дневна евтина струја доставен до Службен весник

пред 6 месеци - 24 вести - Македонија

Службен весник на Македонија утре ќе го објави тарифникот по кој на потрошувачите ќе им се пресметува дневна евтина струја.

До крајот на октомври сите домаќинства ќе имаат евтина струја и попладне

До крајот на октомври сите домаќинства ќе имаат евтина струја и попладне

пред 6 месеци - Весник - Економија

Како што појаснуваат од ЕВН Македонија ќе треба време да се прилагодат броилата за евтината струја, за што ќе се работи по реони.

До крајот на октомври сите домаќинства ќе имаат евтина струја и попладне

До крајот на октомври сите домаќинства ќе имаат евтина струја и попладне

пред 6 месеци - Вечер - Економија

Како што појаснуваат од ЕВН Македонија ќе треба време да се прилагодат броилата за евтината струја, за што ќе се работи по реони.

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

пред 6 месеци - Сител - Економија

Службен весник на РМ треба да го објави изменетиот Тарифен систем за продажба на електрична енергија на домаќинства и мали...

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

пред 6 месеци - Весник - Економија

Службен весник на РМ треба да го објави изменетиот Тарифен систем за продажба на електрична енергија на домаќинства и мали...

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

пред 6 месеци - Прес 24 - Економија

Службен весник на РМ треба да го објави изменетиот Тарифен систем за продажба на електрична енергија на домаќинства и мали...

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

пред 6 месеци - Канал 5 - Македонија

По објавувањето на измените во Службен весник, операторот на дистрибутивниот систем ЕВН на терен треба да почне активности за промена на тарифите кај секое од 800.

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

пред 6 месеци - Вечер - Економија

Службен весник на РМ треба да го објави изменетиот Тарифен систем за продажба на електрична енергија на домаќинства и мали...

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

пред 6 месеци - A1on - Економија

Службен весник на РМ треба да го објави изменетиот Тарифен систем за продажба на електрична енергија на домаќинства и мали...

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

пред 6 месеци - Нетпрес - Македонија

Службен весник на РМ треба да го објави изменетиот Тарифен систем за продажба на електрична енергија на домаќинства и мали...

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

РКЕ го измени тарифниот систем за да се воведе евтина струја

пред 6 месеци - Либертас - Македонија

Службен весник на РМ треба да го објави изменетиот Тарифен систем за продажба на електрична енергија на домаќинства и мали...

Времеплов
x