20
Реакција на КК Металург за доделувањето на државната награда  8 Септември

Реакција на КК Металург за доделувањето на државната награда „8 Септември“

пред 8 месеци - A1on - Спорт

Тренерот на Металург Мирче Јанушевски излезе со реакција по повод доделувањето на државната награда „8 Септември“. Меѓу наградените за посебен придонес во спортот е и Петар Белистојаноски тренер на државната сениорска репрезентација од 2012 до 2017.

КК Металург  Наградата  8 Септември  за Белистојаноски е измама на спортската јавноста во режија на КФМ

КК Металург: Наградата „8 Септември“ за Белистојаноски е измама на спортската јавноста во режија на КФМ!

пред 8 месеци - Екипа - Спорт

По повод празникот на Македонија, „8 Септември“, како што е познато, во Собранието на РМ беа доделени признанијата и наградите...

Времеплов
x