20
Младите разочарани од празните ветувања на СДС Каде е таа младинска гаранција не се сите деца на директори

Младите разочарани од празните ветувања на СДС: Каде е таа младинска гаранција, не се сите деца на директори!

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Ова што само пред околу три месеци го зборуваа и ветуваа како една од главните мреки која треба да им помогне на младите во двржавата, се чини дека владата на СДС го заборави во истиот момент кога дојде на власт.

Младите разочарани и измамени нема ниту збор од ветувањето на СДСМ за младинска гаранција

Младите разочарани и измамени, нема ниту збор од ветувањето на СДСМ за младинска гаранција

пред 8 месеци - Курир - Македонија

-Сите предизборни ветувања им беа чиста лага. Ниту еден проект за младината, а Богоев ветуваше дека сите млади ќе бидат вработени или гаранција за дополнително образование.

Младите разочарани од празните ветувања на СДС Каде е таа младинска гаранција не се сите деца на директори

Младите разочарани од празните ветувања на СДС: Каде е таа младинска гаранција, не се сите деца на директори!

пред 8 месеци - Република - Македонија

Ова што само пред околу три месеци го зборуваа и ветуваа како една од главните мреки која треба да им помогне на младите во двржавата, се чини дека владата на СДС го заборави во истиот момент кога дојде на власт.

Ништо од младинската гаранција на СДС Лажеа за да ги гласаат се кријат за да се заборави

Ништо од младинската гаранција на СДС: Лажеа за да ги гласаат, се кријат за да се заборави

пред 8 месеци - Република - Македонија

СДС ветија проект според кој по завршувањето на образованието секој млад човек од државата ќе биде вработен, ќе има шанса да го продолжи образованието или пак да оди на дообучување.

Ѓорѓиев Нема ништо од проектот младинска гаранција

Ѓорѓиев: Нема ништо од проектот младинска гаранција

пред 8 месеци - Сител - Македонија

СДС ветија проект дека по завршувањето на образованието секој млад човек од државата ќе биде вработен, ќе има шанса да го продолжи образованието или пак да оди на дообучување.

Ѓорѓиев Нема ништо од проектот младинска гаранција

Ѓорѓиев: Нема ништо од проектот младинска гаранција

пред 8 месеци - Курир - Македонија

-Овој проект насловен како младинска гаранција, се изгуби во приоритетните вработувања на луѓето од Шарената револуција....

Ѓорѓиев Нема ништо од проектот младинска гаранција

Ѓорѓиев: Нема ништо од проектот младинска гаранција

пред 8 месеци - Прес 24 - Македонија

СДС ветија проект дека по завршувањето на образованието секој млад човек од државата ќе биде вработен, ќе има шанса да го продолжи образованието или пак да оди на дообучување.

Ѓорѓиев Нема ништо од проектот младинска гаранција

Ѓорѓиев: Нема ништо од проектот младинска гаранција

пред 8 месеци - Вистина - Без катеторија

СДС ветија проект дека по завршувањето на образованието секој млад човек од државата ќе биде вработен, ќе има шанса да го продолжи образованието или пак да оди на дообучување.

Ѓорѓиев Нема ништо од проектот младинска гаранција

Ѓорѓиев: Нема ништо од проектот младинска гаранција

пред 8 месеци - A1on - Македонија

„СДС ветија проект дека по завршувањето на образованието секој млад човек од државата ќе биде вработен, ќе има шанса да го продолжи образованието или пак да оди на дообучување.

Пред избори главен адут сега заборавено ветување Нема ни трага од младинската гаранција на СДСМ

Пред избори главен адут, сега заборавено ветување: Нема ни трага од младинската гаранција на СДСМ

пред 8 месеци - Весник - Македонија

– Со гаранцијата за млади или младинската гаранција, која ни е превземена од нашите сестрински партии, државата ќе гарантира...

Пред избори главен адут сега заборавено ветување Нема ни трага од младинската гаранција на СДСМ

Пред избори главен адут, сега заборавено ветување: Нема ни трага од младинската гаранција на СДСМ

пред 8 месеци - Република - Македонија

Голем дел од ветувањата на СДСМ од предизборието се покажаа како една голема лага. СДСМ во текот на предизборниот период со голем број на ветувања, за нови мерки и проекти за подобар стандард, ги изманипулира младите.

Владимир Нелоски Младите се изманипулирани од СДСМ

Владимир Нелоски: Младите се изманипулирани од СДСМ

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Владата на СДС во првите 100 дена не исполни ниту едно ветување кое го даде кон младите во текот на изборите. Младите се изманипулирани од страна на СДС.

Нелоски Младите се изманипулирани од СДСМ

Нелоски: Младите се изманипулирани од СДСМ

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Владата на СДС во првите 100 дена не исполни ниту едно ветување кое го даде кон младите во текот на изборите. Младите се изманипулирани од страна на СДС.

Нелоски Младите се изманипулирани од СДСМ

Нелоски: Младите се изманипулирани од СДСМ

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Младите се изманипулирани од страна на СДС. Младите гледаат дека се што ветија Заев, Шекеринска и Богоев, и излажаа. Тие ја потценија интелегенцијата на младиот човек во Република Македонија.

Нелоски Младите се изманипулирани од СДСМ

Нелоски: Младите се изманипулирани од СДСМ

пред 8 месеци - A1on - Македонија

„Владата на СДС во првите 100 дена не исполни ниту едно ветување кое го даде кон младите во текот на изборите. Младите се изманипулирани од страна на СДС.

Нелоски Младите се изманипулирани од страна на СДС

Нелоски: Младите се изманипулирани од страна на СДС!

пред 8 месеци - Вистина - Без катеторија

Владата на СДС во првите 100 дена не исполни ниту едно ветување кое го даде кон младите во текот на изборите. Младите се изманипулирани од страна на СДС.

Нелоски Младите се изманипулирани од страна на СДС

Нелоски: Младите се изманипулирани од страна на СДС!

пред 8 месеци - Курир - Македонија

-СДС едно ветуваа додека беа во опозиција, а друго прават кога се на власт. Тие ветуваа брда и долини и на крај извисија.

Младите на маргините  СДСМ ветуваше младинска гаранција ништо од тоа не реализира

Младите на маргините – СДСМ ветуваше младинска гаранција, ништо од тоа не реализира

пред 8 месеци - Вистина - Без катеторија

СДС кој ветуваше брда и долини за младите и студентите, уште веднаш им го сврте грбот и заборави на се што ги излажа. СДСМ не даде поддршка на Законот за издавање на вредносни бонови-ваучери, а со тоа ги спречи студентите да добијат 18.

Младите на маргините  СДСМ ветуваше младинска гаранција ништо од тоа не реализира

Младите на маргините – СДСМ ветуваше младинска гаранција, ништо од тоа не реализира

пред 8 месеци - Курир - Македонија

Законот за издавање на вредносни бонови-ваучери кој го поднесе ВМРО-ДПМНЕ, а го одби СДСМ, предвидува редовните студенти...

Младинска гаранција  Уште едно од празните ветувања на СДСМ

Младинска гаранција – Уште едно од празните ветувања на СДСМ

пред 8 месеци - Весник - Македонија

– Со гаранцијата за млади или младинската гаранција, која ни е превземена од нашите сестрински партии, државата ќе гарантира...

Младинска гаранција  Уште едно од празните ветувања на СДСМ

Младинска гаранција – Уште едно од празните ветувања на СДСМ

пред 8 месеци - Република - Македонија

Голем дел од ветувањата на СДСМ од предизборието се покажаа како една голема лага. СДСМ во текот на предизборниот период со голем број на ветувања, за нови мерки и проекти за подобар стандард, ги изманипулира младите.

Младите на маргините СДСМ ветуваше малдинска гаранција ништо од тоа не реализира

Младите на маргините: СДСМ ветуваше малдинска гаранција, ништо од тоа не реализира

пред 8 месеци - Весник - Македонија

СДС кој ветуваше брда и долини за младите и студентите, уште веднаш им го сврте грбот и заборави на се што ги излажа. СДСМ не даде поддршка на Законот за издавање на вредносни бонови-ваучери, а со тоа ги спречи студентите да добијат 18.

Младите на маргините СДСМ ветуваше малдинска гаранција ништо од тоа не реализира

Младите на маргините: СДСМ ветуваше малдинска гаранција, ништо од тоа не реализира

пред 8 месеци - Република - Македонија

СДС кој ветуваше брда и долини за младите и студентите, уште веднаш им го сврте грбот и заборави на се што ги излажа. СДСМ не даде поддршка на Законот за издавање на вредносни бонови-ваучери, а со тоа ги спречи студентите да добијат 18.

Младите на маргините, СДСМ ветуваше младинска гаранција, ништо од тоа не реализира

пред 8 месеци - Нетпрес - Македонија

СДСМ кој ветуваше брда и долини за младите и студентите, уште веднаш им го сврте грбот и заборави на се што ги излажа. СДСМ не даде поддршка на Законот за издавање на вредносни бонови-ваучери, а со тоа ги спречи студентите да добијат 18.

Времеплов
x