20
ОБСЕ   ОДИХР започнува со активности во пресрет на локалните избори

ОБСЕ - ОДИХР започнува со активности во пресрет на локалните избори

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for ОБСЕ - ОДИХР започнува со активности во пресрет на локалните избори ОБСЕ и ОДИХР будно ќе го следи изборниот процес во трката за градоначалници и членови на општинските совети.

ОБСЕ  ОДИХР почна со процесот на набљудување на локалните избори

ОБСЕ/ ОДИХР почна со процесот на набљудување на локалните избори

пред 8 месеци - МТВ 1 - Македонија

Регистрација на кандидатите и гласачите, кампањата, работата на институциите, известувањето на медиумите и годинава на локалните избори ќе ги следат прeтставниците на ОБСЕ/ ОДИХР.

ОБСЕ ОДИХР ЌЕ ГИ НАБЉУДУВААТ ИЗБОРИТЕ  За локалните избори 336 набљудувачи ќе го следат избирачкиот процес

ОБСЕ/ОДИХР ЌЕ ГИ НАБЉУДУВААТ ИЗБОРИТЕ: За локалните избори 336 набљудувачи ќе го следат избирачкиот процес

пред 8 месеци - Infomax - Македонија

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР.

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

пред 8 месеци - Денешен - Македонија

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР.

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР.

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

пред 8 месеци - Алфа - Македонија

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР.

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

пред 8 месеци - Курир - Македонија

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата, на денешната прес-конференција посочи дека 16 експерти на ОБСЕ/ОДИХР се веќе...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата, на денешната прес-конференција посочи дека 16 експерти на ОБСЕ/ОДИХР се веќе...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

пред 8 месеци - Вистина - Без катеторија

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР.

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

пред 8 месеци - 24 вести - Македонија

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР.

Мисијата на ОБСЕ ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017.

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Неделава ним ќе им се придружат уште 20 среднорочни набљудували, а пред изборите уште 300 краткорочни, кои ќе бидат распоредени низ целата земја.

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

пред 8 месеци - A1on - Македонија

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР.

ОБСЕ ОДИХР започнаа со набљудувачката мисија

ОБСЕ/ОДИХР започнаа со набљудувачката мисија

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР посочи дека 16 нејзини експерти веќе се наоѓаат во Македонија. Неделава...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следи локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следи локалните избори

пред 8 месеци - Локално - Македонија

Локалните избори на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР. Шефицата на Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР, амбасадорката...

ОБСЕ ОДИХР започнаа со набљудувачката мисија

ОБСЕ/ОДИХР започнаа со набљудувачката мисија

пред 8 месеци - Вечер - Македонија

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР посочи дека 16 нејзини експерти веќе се наоѓаат во Македонија. Неделава...

Мисијата на ОБСЕ ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017.

пред 8 месеци - A1on - Македонија

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР посочи дека 16 нејзини експерти веќе се наоѓаат во Македонија. Неделава...

ОБСЕ ОДИХР ја започна набљудувачката мисија за локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР ја започна набљудувачката мисија за локалните избори

пред 8 месеци - Нова ТВ - Македонија

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за локалните избори, закажани за 15 октомври. Изборите во 80 општини и во Градот Скопје ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР.

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

пред 8 месеци - Нетпрес - Македонија

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР.

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги набљудува локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги набљудува локалните избори

пред 8 месеци - Локално - Македонија

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР.

Мисијата на ОБСЕ ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР посочи дека 16 нејзини експерти веќе се наоѓаат во Македонија. Неделава...

Времеплов
x