20
Анчелоти го мерка Хамшик

Анчелоти го мерка Хамшик

пред 6 месеци - Весник - Спорт

Сепак, поголемиот дел од италијанските медиуми се убедени дека словачкиот интернационалец нема да ја промени клупската средина...

Кој го мести Анчелоти

Кој го мести Анчелоти?!

пред 6 месеци - Весник - Спорт

Но, по дуелот во Бремен, Милен јавно го критикуваше Анчелоти и изјави дека не знае какви квалитети посакува италијанскиот...

Анчелоти го мерка Хамшик

Анчелоти го мерка Хамшик

пред 6 месеци - Вечер - Спорт

Сепак, поголемиот дел од италијанските медиуми се убедени дека словачкиот интернационалец нема да ја промени клупската средина...

Кој го мести Анчелоти

Кој го мести Анчелоти?!

пред 6 месеци - Вечер - Спорт

Но, по дуелот во Бремен, Милен јавно го критикуваше Анчелоти и изјави дека не знае какви квалитети посакува италијанскиот...

Времеплов
x