20
Најплатениот играч во светот доживеа понижување во Кина  Тренерот на Шангај го посрамоти Тевез

Најплатениот играч во светот доживеа понижување во Кина: Тренерот на Шангај го посрамоти Тевез

пред 6 месеци - Дерби - Фудбал

Карлос Тевез ја шокираше комплетната спортска јавност откако одлучи да ја напушти саканата Бока за премин во кинеската Суперлига,...

Најскапиот играч во светот доживеа понижување во Кина  Тренерот на Шангај го посрамоти Тевез

Најскапиот играч во светот доживеа понижување во Кина: Тренерот на Шангај го посрамоти Тевез

пред 6 месеци - Дерби - Фудбал

Карлос Тевез ја шокираше комплетната спортска јавност откако одлучи да ја напушти саканата Бока за премин во кинеската Суперлига,...

Времеплов
x