20
Анкета на Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ води пред СДСМ

Анкета на „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ води пред СДСМ

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија на истражувања на јавното мислење како на национално, така и на локално ниво, Институтот Павел Шатев ја спроведе втората национална анкета на јавно мислење.

Две анкети во ист ден покажаа стабилно водство на ВМРО ДПМНЕ

Две анкети во ист ден покажаа стабилно водство на ВМРО-ДПМНЕ

пред 8 месеци - Алфа - Македонија

Убедлива предност на ВМРО-ДПМНЕ со 26,9% пред СДСМ со 18,9% - ова се последните податоци од последната телефонска анкета на Институтот „Павел Шатев“ за тоа како размислуваат граѓаните во однос на престојните локални избори закажани за октомври.

 Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

„Павел Шатев“: ВМРО- ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

пред 8 месеци - Пулс 24 - Македонија

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија на истражувања на јавното мислење како на национално, така и на локално ниво, Институтот Павел Шатев ја спроведе втората национална анкета на јавно мислење.

Анкета на Институтот Павел Шатев

Анкета на Институтот „Павел Шатев “

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Ова го покажа најновата анкета на Институтот Павел Шатев. Според анкетата за ДУИ би гласале 4,3 а за Алијанса на Албанците 2,1 процент.

ВМРО ДПМНЕ со поголема доверба од СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ со поголема доверба од СДСМ

пред 8 месеци - Весник - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ужива поголема доверба кај гласачите од СДСМ во моментов, покажува новоспроведената анкета на институтот "Павел Шатев".

Анкета на Павел Шатев  Доколку следната недела има избори граѓаните најмногу би гласале за ВМРО ДПМНЕ

Анкета на „Павел Шатев“: Доколку следната недела има избори граѓаните најмногу би гласале за ВМРО-ДПМНЕ

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Доколку би се одржале избори следната недела, 26,9% од испитаниците би гласале за ВМРО-ДПМНЕ, 18,9% од нив за СДСМ, дури 28,3% од анкетираните истакнале дека нема ниту да излезат да гласат.

ВМРО ДПМНЕ ВОДИ НА СИТЕ АНКЕТИ Според анкетата на Павел Шатев ВМРО ДПМНЕ води со солидна предност

ВМРО-ДПМНЕ ВОДИ НА СИТЕ АНКЕТИ: Според анкетата на „Павел Шатев“ ВМРО-ДПМНЕ води со солидна предност!

пред 8 месеци - Infomax - Македонија

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија на истражувања на јавното мислење како на национално, така и на локално ниво, Институтот Павел Шатев ја спроведе втората национална анкета на јавно мислење.

ВМРО ДПМНЕ со поголема доверба од СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ со поголема доверба од СДСМ

пред 8 месеци - Вечер - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ужива поголема доверба кај гласачите од СДСМ во моментов, покажува новоспроведената анкета на институтот "Павел Шатев".

Анкета Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ во сигурна предност пред СДСМ во пресрет на локалните избори

Анкета „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ во сигурна предност пред СДСМ во пресрет на локалните избори

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија истражувања на јавното мислење на национално и на локално ниво, Институтот „Павел Шатев“ ја спроведе втората национална анкета на јавно мислење.

Анкета на Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

Анкета на „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

пред 8 месеци - Прес 24 - Македонија

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија на истражувања на јавното мислење како на национално, така и на локално ниво, Институтот Павел Шатев ја спроведе втората национална анкета на јавно мислење.

Анкета Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ во сигурна предност пред СДСМ во пресрет на локалните избори

Анкета „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ во сигурна предност пред СДСМ во пресрет на локалните избори

пред 8 месеци - Република - Македонија

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија истражувања на јавното мислење на национално и на локално ниво, Институтот „Павел Шатев“ ја спроведе втората национална анкета на јавно мислење.

Анкета на Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

Анкета на „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

пред 8 месеци - Курир - Македонија

Во периодот помеѓу 9-12 Септември 2017 година Институтот Павел Шатев спроведе телефонска анкета на 1230 испитаници со цел да ги утврди перцепциите на македонските граѓани кон повеќе актуелни политички прашања.

Анкета на Павел Шатев  Граѓаните незадоволни од работата на Владата не очекуваат подобрување

Анкета на „Павел Шатев“: Граѓаните незадоволни од работата на Владата, не очекуваат подобрување

пред 8 месеци - Република - Скопје

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија истражувања на јавното мислење на национално и на локално ниво, Институтот „Павел Шатев“ ја спроведе втората национална анкета на јавно мислење.

Анкета на Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

Анкета на „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

пред 8 месеци - Вистина - Без катеторија

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија на истражувања на јавното мислење како на национално, така и на локално ниво, Институтот Павел Шатев ја спроведе втората национална анкета на јавно мислење.

Анкета на „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

пред 8 месеци - Денешен - Македонија

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија на истражувања на јавното мислење како на национално, така и на локално ниво, Институтот Павел Шатев ја спроведе втората национална анкета на јавно мислење.

Анкета од МЦМС на Клековски ВМРО ДПМНЕ со голема предност пред СДСМ

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со голема предност пред СДСМ

пред 8 месеци - Весник - Македонија

На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) на политичкиот аналитичар Сашо Клековки, кој што прави анкети на редовна основа за потребите на Телма Телевизија, спроведе теренска анкета на 1.

Анкета од МЦМС на Клековски ВМРО ДПМНЕ со голема предност пред СДСМ

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со голема предност пред СДСМ

пред 8 месеци - Република - Македонија

На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) на политичкиот аналитичар Сашо Клековки, кој што прави анкети на редовна основа за потребите на Телма Телевизија, спроведе теренска анкета на 1.

Анкета од МЦМС на Клековски ВМРО ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

пред 8 месеци - Курир - Македонија

На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) на политичкиот аналитичар Сашо Клековки, кој што прави анкети на редовна основа за потребите на Телма Телевизија, спроведе теренска анкета на 1.

Анкета од МЦМС на Клековски ВМРО ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

пред 8 месеци - Прес 24 - Македонија

На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) на политичкиот аналитичар Сашо Клековки, кој што прави анкети на редовна основа за потребите на Телма Телевизија, спроведе теренска анкета на 1.

Анкета од МЦМС на Клековски ВМРО ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

пред 8 месеци - Вистина - Без катеторија

Според анкетата, ВМРО-ДПМНЕ e со стабилна предност пред СДСМ. На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна...

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

пред 8 месеци - Денешен - Македонија

Според анкетата, ВМРО-ДПМНЕ e со стабилна предност пред СДСМ. На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна...

Анкета: ВМРО-ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ, огромно мнозинство незадоволно од стоте дена на Владата

пред 8 месеци - Нетпрес - Македонија

Партијата со најголем број освоени мандати на последните парламентарни избори на 11-ти декември, ВМРО-ДПМНЕ, во моментов...

Анкета од МЦМС: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

пред 8 месеци - Нетпрес - Македонија

Политичката партија ВМРО-ДПМНЕ има стабилна предност пред својот најголем опонент владејачката СДСМ, покажува најновата анкета на Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС).

Евробарометар Македонците со најмала доверба во полицијата

Евробарометар: Македонците со најмала доверба во полицијата

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Граѓаните на Македонија имаат најмала доверба во полицијата меѓу сите членки на ЕУ и државите кандидати за членство, покажува истражувањето на Евробарометар.

Евробарометар Македонците со најмала доверба во полицијата

Евробарометар: Македонците со најмала доверба во полицијата

пред 8 месеци - 24 вести - Македонија

Граѓаните на Македонија имаат најмала доверба во полицијата меѓу сите членки на ЕУ и државите кандидати за членство, покажува истражувањето на Евробарометар.

Анкета на Евробарометар Македонија се движи во лоша насока влез во ЕУ е добра работа

Анкета на Евробарометар: Македонија се движи во лоша насока, влез во ЕУ е добра работа

пред 8 месеци - Радио МОФ - Без катеторија

Граѓаните на Македонија сметаат дека државата се движи во лоша насока, дека членството во ЕУ ќе биде добра работа, се чувствуваат приврзани за државата и многу ретко посетуваат земји од ЕУ, покажува најновото истражување на „Евробарометар“.

Евробарометар Македонците со најмала доверба во полицијата

Евробарометар: Македонците со најмала доверба во полицијата

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Граѓаните на Македонија имаат најмала доверба во полицијата меѓу сите членки на ЕУ и државите кандидати за членство, покажува истражувањето на Евробарометар.

Евробарометар Македонците со најмала доверба во полицијата

Евробарометар: Македонците со најмала доверба во полицијата

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Доверба во полицијата имаат 34 проценти од Македонците, додека 61 отсто не и веруваат. Најголема доверба во полицијата имаат Финците 95 отсто, Данците 93 и Швеѓаните 87.

Евробарометар Македонците со најмала доверба во полицијата

Евробарометар: Македонците со најмала доверба во полицијата

пред 8 месеци - Вечер - Македонија

Граѓаните на Македонија имаат најмала доверба во полицијата меѓу сите членки на ЕУ и државите кандидати за членство, покажува истражувањето на Евробарометар.

Евробарометар Македонците со најмала доверба во полицијата

Евробарометар: Македонците со најмала доверба во полицијата

пред 8 месеци - Идивиди - Македонија

Граѓаните на Македонија имаат најмала доверба во полицијата меѓу сите членки на ЕУ и државите кандидати за членство, покажува истражувањето на Евробарометар.

Времеплов
x