20
Реакција на СДСМ на прес конференцијата на Христијан Мицкоски

Реакција на СДСМ на прес-конференцијата на Христијан Мицкоски

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Крадоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ се последната одбрана на режимот на Груевски што граѓаните го поразија на 11 декември, а ќе го поразат и на претстојните локални избори.

Коце Трајановски по трет пат кандидат на ВМРО ДПМНЕ за Скопје

Коце Трајановски по трет пат кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за Скопје

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Коце Трајановски по трет пат кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за Скопје ВМРО-ДПМНЕ е опцијата која подготвува најдобра програмска и најдобра персонална понуда за кандидати за градоначалници и советници за претстојните локални избори.

ВМРО ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници Трајановски и официјално за Скопје

ВМРО-ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници, Трајановски и официјално за Скопје

пред 8 месеци - Скопје Инфо - Скопје

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

Реакција на СДСМ на прес конференцијата на Христијан Мицкоски

Реакција на СДСМ на прес-конференцијата на Христијан Мицкоски

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

СДСМ реагира на прес-конференцијата на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и велат дека партијата е во последната одбрана на режисмот на Никола Груевски.

СДСМ  Крадоначалниците на ВМРО ДПМНЕ се последната одбрана на режимот на Груевски

СДСМ : Крадоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ се последната одбрана на режимот на Груевски

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Крадоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ се последната одбрана на режимот на Груевски што граѓаните го поразија на 11 декември, а ќе го поразат и на претстојните локални избори.

Мицкоски ВМРО ДПМНЕ има најдобра понуда за претстојните локални избори

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ има најдобра понуда за претстојните локални избори

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ е опцијата која подготвува најдобра програмска и најдобра персонална понуда за кандидати за градоначалници и советници за претстојните локални избори.

Мицкоски објави дел од кандидатите и програмата на ВМРО ДПМНЕ за локалните избори

Мицкоски објави дел од кандидатите и програмата на ВМРО-ДПМНЕ за локалните избори

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Тоа е резултат на нашиот долгогодишен принцип за заеднички пристап кон лоцирање и решавање на потребите на граѓаните во единиците на локалната самоуправа.

Кои се кандидатите за градоначалници од ВМРО ДПМНЕ за Скопје Гази Баба Дебар и Росоман

Кои се кандидатите за градоначалници од ВМРО ДПМНЕ за Скопје, Гази Баба, Дебар и Росоман

пред 8 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

За Град Скопје, кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градонач.алник за престојните локални избори е Коце Трајановски , актуелен градоначалник.

Коце Трајановски и официјално кандидат за градоначалник на Скопје

Коце Трајановски и официјално кандидат за градоначалник на Скопје

пред 8 месеци - Весник - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

Коце Трајановски и официјално кандидат за градоначалник на Скопје

Коце Трајановски и официјално кандидат за градоначалник на Скопје

пред 8 месеци - Република - Скопје

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

ВМРО ДПМНЕ објави уште четири кандидати Трајановски повторно за Скопје Трајковски за Гази Баба

ВМРО-ДПМНЕ објави уште четири кандидати: Трајановски повторно за Скопје, Трајковски за Гази Баба

пред 8 месеци - Република - Скопје

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

ВМРО ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници Трајановски и официјално за Скопје

ВМРО-ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници, Трајановски и официјално за Скопје

пред 8 месеци - Курир - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

СДСМ Коце Трајановски ќе остане запаметен како најголемиот уништувач на градското зеленило

СДСМ: Коце Трајановски ќе остане запаметен како најголемиот уништувач на градското зеленило

пред 8 месеци - A1on - Македонија

СДСМ испрати писмена реакција на прес-конференцијата на Христијан Мицкоски од ВМРО-ДПМНЕ. „Крадоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ...

ВМРО ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници Трајановски и официјално за Скопје

ВМРО-ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници, Трајановски и официјално за Скопје

пред 8 месеци - Вистина - Без катеторија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

ВМРО ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници Трајановски и официјално за Скопје

ВМРО-ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници, Трајановски и официјално за Скопје

пред 8 месеци - Прес 24 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

Мицкоски ВМРО ДПМНЕ подготвува најдобра програмска и најдобра персонална понуда за кандидати за градоначалници

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ подготвува најдобра програмска и најдобра персонална понуда за кандидати за градоначалници

пред 8 месеци - A1on - Македонија

„ВМРО-ДПМНЕ е опцијата која подготвува најдобра програмска и најдобра персонална понуда за кандидати за градоначалници и советници за претстојните локални избори.

ВМРО-ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници, Трајановски и официјално за Скопје

пред 8 месеци - Денешен - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

СДСМ Заврши времето кога Министерството за внатрешни работи функционираше како МВРО ВМРО

СДСМ: Заврши времето кога Министерството за внатрешни работи функционираше како МВРО-ВМРО

пред 8 месеци - A1on - Македонија

СДСМ со писмено соопштение реагира на изјавата на Орце Ѓеоргиевски од ВМРО-ДПМНЕ. „Лажните вести остануваат очајна стратегија на ВМРО-ДПМНЕ.

СДСМ Неплатениот данок и кривичните пријави против нивните функционери најдобро докажуваат дека ВМРО ДПМНЕ не се грижи за граѓаните

СДСМ: Неплатениот данок и кривичните пријави против нивните функционери најдобро докажуваат дека ВМРО-ДПМНЕ не се грижи за граѓаните

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Кривичната пријава против крадоначалникот на општина Велес, Славчо Чадиев е уште еден доказ за криминалното, коруптивно владеење на ВМРО-ДПМНЕ на локално ниво.

СДСМ Неплатениот данок и кривичните пријави против нивните функционери најдобро докажуваат дека ВМРО ДПМНЕ не се грижи за граѓаните

СДСМ: Неплатениот данок и кривичните пријави против нивните функционери најдобро докажуваат дека ВМРО-ДПМНЕ не се грижи за граѓаните

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Со кривичната пријава против Чадиев, кривичната пријава против Миле Јанакиески, пресудите против градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ,...

СДСМ И на локлано ниво ВМРО ДПМНЕ со години ги ограбувала граѓаните

СДСМ: И на локлано ниво ВМРО-ДПМНЕ со години ги ограбувала граѓаните

пред 8 месеци - +Инфо - Економија

Социјалдемократскиот сојуз обвинува дека ВМРО-ДПМНЕ и на локално ниво владеело криминално.Тоа според оваа партија го покажуваат кривичните пријави кои се поднесени против градоначалници и функционери на ВМРО-ДПМНЕ.

СДСМ Неплатениот данок и кривичните пријави против нивните функционери докажуваат дека ВМРО ДПМНЕ не се грижи за граѓаните

СДСМ: Неплатениот данок и кривичните пријави против нивните функционери докажуваат дека ВМРО-ДПМНЕ не се грижи за граѓаните

пред 8 месеци - A1on - Македонија

„Кривичната пријава против крадоначалникот на општина Велес, Славчо Чадиев е уште еден доказ за криминалното, коруптивно владеење на ВМРО-ДПМНЕ на локално ниво.

СДСМ: Неплатениот данок и кривичните пријави против нивните функционери најдобро докажуваат дека ВМРО-ДПМНЕ не се грижи за граѓаните

пред 8 месеци - Нетпрес - Македонија

Кривичната пријава против крадоначалникот на општина Велес, Славчо Чадиев е уште еден доказ за криминалното, коруптивно владеење на ВМРО-ДПМНЕ на локално ниво, тврдат од владејчката СДСМ.

СДСМ Неплатениот данок и кривичните пријави против нивните функционери најдобро докажуваат дека ВМРО ДПМНЕ не се грижи за граѓаните

СДСМ: Неплатениот данок и кривичните пријави против нивните функционери најдобро докажуваат дека ВМРО-ДПМНЕ не се грижи за граѓаните

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

„Кривичната пријава против крадоначалникот на општина Велес, Славчо Чадиев е уште еден доказ за криминалното, коруптивно владеење на ВМРО-ДПМНЕ на локално ниво“, стои во утринското соопштение на владејачката СДСМ.

ШТАБОТ НА ВМРО ДПМНЕ ВО КАРПОШ ПРЕПОЛН Христијан Мицкоски на работен состанок со ОК Карпош просторот претесен да ги собере сите

ШТАБОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО КАРПОШ ПРЕПОЛН: Христијан Мицкоски на работен состанок со ОК Карпош- просторот претесен да ги собере сите!

пред 9 месеци - Infomax - Македонија

Раководството на најбројната партија во Собранието, ВМРО-ДПМНЕ продолжува со теренските активности и средбите со членството на партијата и граѓаните низ целата држава.

СДСМ му испрати порака на ВМРО ДПМНЕ Еве што им порача за претстојните локални избори

СДСМ му испрати порака на ВМРО-ДПМНЕ! Еве што им порача за претстојните локални избори

пред 9 месеци - Бизнис вести - Економија

ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски немаат капацитет да сфатат дека со лажните вести нема да избегаат од убедливиот пораз што ги очекува на претстојните локални избори.

Мицкоски на состанок со ОК Карпош Убедлива подеба на ДПМНЕ на локалните избори таа е единствена партија која се грижи за националните интереси

Мицкоски на состанок со ОК Карпош: Убедлива подеба на ДПМНЕ на локалните избори, таа е единствена партија која се грижи за националните интереси

пред 9 месеци - Весник - Македонија

Раководството на најбројната партија во Собранието, ВМРО-ДПМНЕ продолжува со теренските активности и средбите со членството на партијата и граѓаните низ целата држава.

Мицкоски на состанок со ОК Карпош Убедлива подеба на ДПМНЕ на локалните избори таа е единствена партија која се грижи за националните интереси

Мицкоски на состанок со ОК Карпош: Убедлива подеба на ДПМНЕ на локалните избори, таа е единствена партија која се грижи за националните интереси

пред 9 месеци - Република - Скопје

Раководството на најбројната партија во Собранието, ВМРО-ДПМНЕ продолжува со теренските активности и средбите со членството на партијата и граѓаните низ целата држава.

Христијан Мицкоски на работен состанок со ОК Карпош просторот претесен да ги собере сите

Христијан Мицкоски на работен состанок со ОК Карпош- просторот претесен да ги собере сите

пред 9 месеци - Курир - Македонија

Просториите на Општинскиот Комитет Карпош, беа претесни за да ги соберат луѓето кои дојдоа на состанокот со Мицкоски. Тие...

Мицкоски на работен состанок со ОК Карпош

пред 9 месеци - Нетпрес - Македонија

Раководството на најбројната партија во Собранието, ВМРО-ДПМНЕ продолжува со теренските активности и средбите со членството на партијата и граѓаните низ целата држава.

Времеплов
x