20
Антонио Гутереш  Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација

Антонио Гутереш: Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација

пред 5 месеци - Сител - Свет

Генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш изјави денеска дека муслиманите Рохинџи, во Мјанмар, се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситуација.

Антонио Гутереш  Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација

Антонио Гутереш: Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација

пред 5 месеци - Алфа - Свет

Генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш изјави денеска дека муслиманите Рохинџи, во Мјанмар, се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситуација.

Гутереш  Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситуација

Гутереш: Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситуација

пред 5 месеци - ТВ Нова - Свет

Генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш изјави денеска дека муслиманите Рохинџи, во Мјанмар, се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситуација.

Антонио Гутереш  Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација

Антонио Гутереш: Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација

пред 5 месеци - A1on - Свет

Генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш изјави денеска дека муслиманите Рохинџи, во Мјанмар, се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситуација.

Гутереш  Раселувањето на Рохинџа муслиманите е етничко чистење

Гутереш: Раселувањето на Рохинџа-муслиманите е етничко чистење

пред 5 месеци - Локално - Свет

Генералниот секретар на Обединетите нации (ОН), Антонио Гутереш денеска ги повика властите во Мјанмар да ги прекинат воените...

Хасина  Мјанмар треба да ги прими назад сите пребегани Рохинџи

Хасина: Мјанмар треба да ги прими назад сите пребегани Рохинџи

пред 5 месеци - A1on - Свет

Премиерката на Бангладеш, Шеик Хасина изјави денеска дека Мјанмар треба да ги прими назад сите, стотици илјади бегалци, припадници...

Хасина: Мјанмар треба да ги прими назад сите пребегани Рохинџи

пред 5 месеци - ТВ Нова - Свет

Премиерката на Бангладеш, Шеик Хасина изјави денеска дека Мјанмар треба да ги прими назад сите, стотици илјади бегалци, припадници...

Хасина: Мјанмар треба да ги прими назад сите пребегани Рохинџи

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Премиерката на Бангладеш, Шеик Хасина изјави денеска дека Мјанмар треба да ги прими назад сите, стотици илјади бегалци, припадници...

Времеплов
x