20
Рудното богатство на Северна Кореја вреди 10 000 милијарди долари

Рудното богатство на Северна Кореја вреди 10.000 милијарди долари

пред 5 месеци - Сител - Свет

Северна Кореја лежи на резерви од над 200 минерални руди, чија вредност е проценета на повеќе од 10.000 милијарди долари, објави „Раша тудеј“.

Северна Кореја лежи на богатство од 10 билиони долари

Северна Кореја лежи на богатство од 10 билиони долари

пред 5 месеци - Весник - Свет

Северна Кореја можеби нема докажани резерви на нафта, но лежи на резерви на повеќе од 200 минерални руди, чија вредност е проценета на до 10.

Северна Кореја лежи на богатство од 10 билиони долари

Северна Кореја лежи на богатство од 10 билиони долари

пред 5 месеци - Република - Свет

Северна Кореја можеби нема докажани резерви на нафта, но лежи на резерви на повеќе од 200 минерални руди, чија вредност е проценета на до 10.

Рудното богатство на Северна Кореја вреди 10 000 милијарди долари

Рудното богатство на Северна Кореја вреди 10.000 милијарди долари

пред 5 месеци - Алфа - Свет

Северна Кореја лежи на резерви од над 200 минерални руди, чија вредност е проценета на повеќе од 10.000 милијарди долари, објави „Раша тудеј“.

Рудното богатство на Северна Кореја вреди 10 000 милијарди долари

Рудното богатство на Северна Кореја вреди 10.000 милијарди долари

пред 5 месеци - +Инфо - Свет

Северна Кореја лежи на резерви од над 200 минерални руди, чија вредност е проценета на повеќе од 10.000 милијарди долари, објави „Раша тудеј“.

РТ  Рудното богатство на Северна Кореја вреди 10 трилиони долари

РТ: Рудното богатство на Северна Кореја вреди 10 трилиони долари

пред 5 месеци - A1on - Свет

Северна Кореја лежи на резерви од над 200 минерални руди, чија вредност е проценета на повеќе од 10 трилиони долари, објави „РТ“.

Лежи на 200 видови руда  ова е нејзиното богатство

Лежи на 200 видови руда, ова е нејзиното богатство

пред 5 месеци - Денар - Економија

Северна Кореја можеби нема докажани резерви на нафта, но лежи на резерви од повеќе од 200 минерални руди, чија вредност е проценета на околу 10.

Времеплов
x