20
МНР Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

МНР: Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

- Низ многубројните средби на македонската делегација со значајни политички актери на Обединетото Кралство, Македонија доби...

Димитров Во Лондон сум со цел да добијам поддршка од најстарата демократија во светот

Димитров: Во Лондон сум со цел да добијам поддршка од најстарата демократија во светот

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Прашан зошто Македонија сака да влезе во ЕУ и што може Велика Британија да направи за тоа, Димитров рече дека во време кога светот станува понепредвидлив, „веруваме дека ќе бидеме побезбедни и сигурни во поглед на нашата иднина ако сме дел од ЕУ“.

МНР Велика Британија и Северна Ирска со јасна поддршка за новата реформска Влада

МНР: Велика Британија и Северна Ирска со јасна поддршка за новата реформска Влада

пред 8 месеци - +Инфо - Македонија

Исполнетата дводневна агенда на министерот Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака на поддршка за реформските процеси на Владата на Република Македонија.

Димитров добил поддршка за реформите на Владата

Димитров добил поддршка за реформите на Владата

пред 8 месеци - Весник - Македонија

„Дводневната агенда на шефот на дипломатијата Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака на поддршка за реформските процеси на Владата на Македонија.

МНР Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

МНР: Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Исполнетата дводневна агенда на министерот за надворешни работи Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака...

Димитров Во Лондон сум со цел да добијам поддршка од најстарата демократија во светот

Димитров:Во Лондон сум со цел да добијам поддршка од најстарата демократија во светот

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Европската унија ја гледаме како клуб на земји за кои владеењето на правото е важно, медиумите се слободни и механизмите за контрола на власта функционираат, изјави Министерот за надворешни работи Никола Димитров во интервју за „Скај њуз“.

Димитров добил поддршка за реформите на Владата

Димитров добил поддршка за реформите на Владата

пред 8 месеци - Вечер - Македонија

„Дводневната агенда на шефот на дипломатијата Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака на поддршка за реформските процеси на Владата на Македонија.

МНР Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

МНР: Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

пред 8 месеци - A1on - Македонија

Исполнетата дводневна агенда на министерот за надворешни работи Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака...

Димитров Во Лондон сум со цел да добијам поддршка од најстарата демократија во светот

Димитров: Во Лондон сум со цел да добијам поддршка од најстарата демократија во светот

пред 8 месеци - A1on - Македонија

Европската унија ја гледаме како клуб на земји за кои владеењето на правото е важно, медиумите се слободни и механизмите за контрола на власта функционираат, изјави Министерот за надворешни работи Никола Димитров во интервју за „Скај њуз“.

МНР Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

МНР: Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

пред 8 месеци - Локално - Македонија

Исполнетата дводневна агенда на министерот за надворешни работи Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака...

Заедничка изјава за партнерство меѓу Македонија и Британија

Заедничка изјава за партнерство меѓу Македонија и Британија

пред 8 месеци - 24 вести - Македонија

Британскиот министер за Европа Алан Данкан и шефот на македонската дипломатија Никола Димитров во Лондон потпишаа заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу  Македонија и Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска.

Димитров Во Лондон сум со цел да добијам поддршка од најстарата демократија во светот

Димитров:Во Лондон сум со цел да добијам поддршка од најстарата демократија во светот

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Европската унија ја гледаме како клуб на земји за кои владеењето на правото е важно, медиумите се слободни и механизмите за контрола на власта функционираат, изјави Министерот за надворешни работи Никола Димитров во интервју за „Скај њуз“.

Димитров за Скај њуз  Ако не ни се допадне во ЕУ ќе го следиме примерот на Британија

Димитров за „Скај њуз“: Ако не ни се допадне во ЕУ, ќе го следиме примерот на Британија

пред 8 месеци - Локално - Македонија

Тие што се внатре често забораваат колку е студено надвор, изјави шефот на македонската дипломатија, Никола Димитров, за „Скај њуз“, одговарајќи на прашање што очекува од Велика Британија која излегува од Европската Унија.

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство Министерот за надворешни работи,...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна, му порача британскиот министер за Европа Алан Данкан, на македонскиот...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

пред 8 месеци - Прес 24 - Македонија

Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна, му порача британскиот министер за Европа Алан Данкан, на македонскиот...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство

пред 8 месеци - Вечер - Македонија

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство Министерот за надворешни работи,...

Димитров во работна посета на Велика Британија

Димитров во работна посета на Велика Британија

пред 8 месеци - +Инфо - Македонија

Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна“, му посака сер Алан Данкан, британскиот министер за Европа на МНР...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна, му порача британскиот министер за Европа Алан Данкан, на македонскиот...

Министрите Димитров и Сер Алан Данкан потпишаа заедничка изјава за партнерство меѓу Обединетото Кралство и Македонија

Министрите Димитров и Сер Алан Данкан потпишаа заедничка изјава за партнерство меѓу Обединетото Кралство и Македонија

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

„Нашите две земји се посветени да работат билатерално и мултилатерално за да се исполни оваа визија и да се справиме со предизвиците...

Димитров и Данкан потпишаа заедничка изјава за партнерство помеѓу Македонија и Обединетото Кралство

Димитров и Данкан потпишаа заедничка изјава за партнерство помеѓу Македонија и Обединетото Кралство

пред 8 месеци - A1on - Македонија

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска потпиша Заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Република...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна, му порача британскиот министер за Европа Алан Данкан, на македонскиот...

Министерот Димитров во работна посета на Велика Британија

Министерот Димитров во работна посета на Велика Британија

пред 8 месеци - МТВ 1 - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија.

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија.

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија.

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

пред 8 месеци - 24 вести - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија.

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Домаќин на Димитров ќе биде британскиот државен министер за Европа, сер Алан Данкан, соопшти македонското МНР. Шефот на македонската...

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија.

Димитров во Лондон на средба со сер Алан Данкан

Димитров во Лондон на средба со сер Алан Данкан

пред 8 месеци - +Инфо - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров ќе оствари прва работна посета на Лондон, Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, на 12 и 13 септември 2017 година.

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

пред 8 месеци - Вечер - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија.

Времеплов
x