20
КОЛУМНА НА СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ  738 000м2 зеленило ÷ 63 000 жители   11 7м2 зеленило по глава на жител

КОЛУМНА НА СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ: 738.000м2 зеленило ÷ 63.000 жители = 11.7м2 зеленило по глава на жител

пред 8 месеци - Infomax - Колумни

Денес СДСМ ми се закани со кривична пријава затоа што сме поставиле камен темелник на градинка во Бардовци. Ништо ново не кажаа.

СДСМ  Јакимовски го прекрши Изборниот законик

СДСМ: Јакимовски го прекрши Изборниот законик

пред 8 месеци - +Инфо - Македонија

Откако СДСМ вчера ги обелодени лошите услови во градинката Мајски цвет, откако беше обелоденето дека Стевче Јакимовски со...

СДСМ  Јакимовски го прекрши Изборниот законик

СДСМ: Јакимовски го прекрши Изборниот законик

пред 8 месеци - A1on - Македонија

„За жал, во 2017 година, во Карпош сѐ уште има руинирани градинки и има недостаток од сместување за најмладите карпошани.

Камен темелник на нова градинка за малите дечиња од Бардовци

Камен темелник на нова градинка за малите дечиња од Бардовци

пред 8 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Со поставување на камен темелник, денеска градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски, свечено ја најави изградбата на новата детска градинка во населбата Бардовци.

Нова градинка за малите бардовчани

Нова градинка за малите бардовчани

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Со поставување на камен-темелник, градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски, свечено ја најави изградбата на новата...

Нова градинка за малите бардовчани

Нова градинка за малите бардовчани

пред 8 месеци - Вечер - Скопје

Со поставување на камен-темелник, градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски, свечено ја најави изградбата на новата...

СДСМ најави пријава против Јакимовски поради кршење на Изборниот законик

СДСМ најави пријава против Јакимовски поради кршење на Изборниот законик

пред 8 месеци - Локално - Македонија

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија денеска најави дека ќе поднесе „соодветна пријава“ против градоначалникот на општина...

СДСМ најави пријава против Јакимовски поради кршење на Изборниот законик

СДСМ најави пријава против Јакимовски поради кршење на Изборниот законик

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија денеска најави дека ќе поднесе „соодветна пријава“ против градоначалникот на општина...

Стартува изградбата на нова детска градинка во Бардовци

Стартува изградбата на нова детска градинка во Бардовци

пред 8 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Денеска, со почеток во 12.00 часот во училишниот двор на ООУ „Аврам Писевски“ во скопската населба Бардовци стартува изградбата на новата детска градинка.

Општина Карпош на 37 куќи ги смени азбесните покриви

Општина Карпош на 37 куќи ги смени азбесните покриви

пред 8 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Градоначалникот на Карпош, Јакимовски вети дека до 2020 година сите азбестни покриви во општината ќе бидат сменети. На куќата која што тој вчера ја посети за замена на покривот општината издвоила 75.

На 37 куќи во Карпош општината им го смени покривот

На 37 куќи во Карпош општината им го смени покривот

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Градоначалникот на Карпош, Јакимовски вети дека до 2020 година сите азбестни покриви во општината ќе бидат сменети. На куќата која што тој вчера ја посети за замена на покривот општината издвоила 75.

На 37 куќи во Карпош општината им го смени покривот

На 37 куќи во Карпош општината им го смени покривот

пред 8 месеци - Вечер - Скопје

Градоначалникот на Карпош, Јакимовски вети дека до 2020 година сите азбестни покриви во општината ќе бидат сменети. На куќата која што тој вчера ја посети за замена на покривот општината издвоила 75.

Богоев вети две нови градинки во Карпош

Богоев вети две нови градинки во Карпош

пред 8 месеци - +Инфо - Скопје

За жал, во 2017 година, во Карпош сѐ уште има руинирани градинки и има недостаток од сместување за најмладите карпошани, изјави денеска пратеникот Стефан Богоев, претседател на СДММ и кандидат за градоначланик на Карпош.

Богоев  По победата  локалната власт од СДСМ ќе ги реконструира руинираните градинки во Карпош

Богоев: По победата, локалната власт од СДСМ ќе ги реконструира руинираните градинки во Карпош

пред 8 месеци - A1on - Македонија

„Во изминатите неколку дена преку интензивни средби со граѓаните на Карпош дојдовме до заклучок за она што и ние го мислевме.

Богоев вети две нови градинки во Карпош

Богоев вети две нови градинки во Карпош

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

За жал, во 2017 година, во Карпош сѐ уште има руинирани градинки и има недостаток од сместување за најмладите карпошани, изјави денеска пратеникот Стефан Богоев, претседател на СДММ и кандидат за градоначланик на Карпош.

Богоев  По победата на изборите  локалната власт од СДСМ ќе ги реконструира руинираните градинки во Карпош

Богоев: По победата на изборите, локалната власт од СДСМ ќе ги реконструира руинираните градинки во Карпош

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Прес конференција, Стефан Богоев, претседател на СДММ Скопје, 12.09.2017 Почитувани, Во изминатите неколку дена преку интензивни средби со граѓаните на Карпош дојдовме до заклучок за она што и ние го мислевме.

Времеплов
x