20
Борис Ефтимовски избран за нов претседател на ИАБ Македонија

Борис Ефтимовски избран за нов претседател на ИАБ Македонија

пред 8 месеци - Факултети - Живот

Борис Ефтимовски, сопственик на специјализираниот портал „Маркетинг365“ и професионалец од областа на маркетингот и односи...

Борис Ефтимовски избран за нов Претседател на ИАБ Македонија

Борис Ефтимовски избран за нов Претседател на ИАБ Македонија

пред 8 месеци - Кајгана - Економија

Борис Ефтимовски, сопственик на специјализираниот портал „Маркетинг365“ и професионалец од областа на маркетингот и односи...

Борис Ефтимовски избран за нов Претседател на ИАБ Македонија

Борис Ефтимовски избран за нов Претседател на ИАБ Македонија

пред 8 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Борис Ефтимовски , сопственик на специјализираниот портал „Маркетинг365“ и професионалец од областа на маркетингот и односи...

Времеплов
x