20
Еколошка и економска катастрофа  Плажите околу Атина поцрнееа од нафта

Еколошка и економска катастрофа: Плажите околу Атина поцрнееа од нафта

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Балкан

Од Солун за еМагазин, Петре Димитров Речиси сите плажи околу Атина се забранети за капање по излевањето на нафта од танкерот кој пред неколку дена потона кај островот Саламис.

Од потонат танкер близу Атина се излева нафта во водите на Егејското Море

Од потонат танкер близу Атина се излева нафта во водите на Егејското Море

пред 5 месеци - Алфа - Балкан

Тимовите за вонредни ситуации во Грција и денеска се борат да го ограничат излевањето на нафтата во морските води близу Атина, откако викендов потона танкер кај островот Саламис.

Од потонат танкер близу Атина се излева нафта во водите на Егејското Море

Од потонат танкер близу Атина се излева нафта во водите на Егејското Море

пред 5 месеци - A1on - Балкан

Тимовите за вонредни ситуации во Грција и денеска се борат да го ограничат излевањето на нафтата во морските води близу Атина, откако викендов потона танкер кај островот Саламис, соопшти крајбрежната стража.

Од потонат танкер близу Атина се излева нафта во водите на Егејското Море

Од потонат танкер близу Атина се излева нафта во водите на Егејското Море

пред 5 месеци - Курир - Балкан

Нафтата која се излева од танкерот „Агиа Зони II“, кој пренесувал 2.500 метрички тони гориво, го загрозува целиот залив во југоисточниот дел на островот.

Од потонат танкер близу Атина се излева нафта во водите на Егејското Море

Од потонат танкер близу Атина се излева нафта во водите на Егејското Море

пред 5 месеци - ТВ Нова - Свет

Тимовите за вонредни ситуации во Грција и денеска се борат да го ограничат излевањето на нафтата во морските води близу Атина, откако викендов потона танкер кај островот Саламис, соопшти крајбрежната стража.

Од потонат танкер се излева нафта во Егејското Море

Од потонат танкер се излева нафта во Егејското Море

пред 5 месеци - Телма - Свет

Тимовите за вонредни ситуации во Грција и денеска се борат да го ограничат излевањето на нафтата во морските води близу Атина, откако викендов потона танкер кај островот Саламис, соопшти крајбрежната стража.

Од потонат танкер близу Атина се излева нафта во водите на Егејското Море

Од потонат танкер близу Атина се излева нафта во водите на Егејското Море

пред 5 месеци - ТВ Нова - Без катеторија

Тимовите за вонредни ситуации во Грција и денеска се борат да го ограничат излевањето на нафтата во морските води близу Атина, откако викендов потона танкер кај островот Саламис, соопшти крајбрежната стража.

Нафта се излева во Егејското Море од потонат танкер во близина на Атина

пред 5 месеци - Нетпрес - Балкан

Тимовите за вонредни ситуации во Грција и денеска се борат да го ограничат излевањето на нафтата во морските води близу Атина, откако викендов потона танкер кај островот Саламис, соопшти крајбрежната стража.

Грчките крајбрежни служби сè уште се справуваат со излеаната нафта кај Атина

Грчките крајбрежни служби сè уште се справуваат со излеаната нафта кај Атина

пред 5 месеци - Локално - Балкан

Тимови за вонредна состојба во Грција се борат за да го спречат излевањето нафта во водите во близина на Атина од танкер кој викендов потона кај островот Саламис.

Времеплов
x