20
Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 месеци - ТВ Нова - Без катеторија

Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 месеци - Сител - Балкан

Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 месеци - A1on - Балкан

Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 месеци - +Инфо - Свет

Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 месеци - Идивиди - Балкан

Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 месеци - Либертас - Свет

– Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 месеци - Локално - Балкан

– Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Прашањето за демаркација со Косово за Црно Гора е завршено

Прашањето за демаркација со Косово за Црно Гора е завршено

пред 5 месеци - Локално - Балкан

Прашањето за демаркација со Косово за Црна Гора е завршено, изјави министерот за надворешни работи Срѓан Дармановиќ.  “Имаме многу добри односи со Косово и не се сомневаме дека така ќе продолжи.

Црна Гора очекува прашањето за демаркација на границата со Косово да биде според веќе постигнатиот договор

Црна Гора очекува прашањето за демаркација на границата со Косово да биде според веќе постигнатиот договор

пред 5 месеци - A1on - Балкан

Претседателот на црногорската комисија за обележување на гранцата со Косово, Милан Пауновиќ, изјавил дека очекува ова прашање да биде заокружено според веќе постигнатиот договор меѓу двете страни.

Црна Гора очекува демаркација со Косово според постигнатиот договор

Црна Гора очекува демаркација со Косово според постигнатиот договор

пред 5 месеци - +Инфо - Свет

Претседателот на црногорската комисија за обележување на гранцата со Косово, Милан Пауновиќ, изјавил дека очекува ова прашање да биде заокружено според веќе постигнатиот договор меѓу двете страни.

Времеплов
x