20
Црвениот iPhone 7 повеќе не се продава

Црвениот iPhone 7 повеќе не се продава

пред 5 месеци - Телефони - Техно

Apple по вчерашната промоција на новите iPhone 8 и iPhone X смартфони од својот веб сајт ја повлече црвената верзија на iPhone 7 кој повеќе не е достапен за купување, односно може да се најде само во традиционалните бои црна, сива и златна.

Добредојде за новиот iPhone X

Добредојде за новиот iPhone X!

пред 5 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Apple како никогаш досега во една година лансираше дури три супер моќни смартфони, но вистинскиот победник е убедливо iPhone X кој е најдобар досега и доаѓа симболично на 10 години од промоцијата на првиот iPhone од страна на Стив Џобс.

Apple ќе доминира со новиот iPhone X со тотална моќ

Apple ќе доминира со новиот iPhone X со тотална моќ

пред 5 месеци - Телефони - Техно

Apple како никогаш досега во една година лансираше дури три супер моќни смартфони, но вистинскиот победник е убедливо iPhone X кој е најдобар досега и доаѓа симболично на 10 години од промоцијата на првиот iPhone од страна на Стив Џобс.

Apple ќе претстави црвен iPhone 8

Apple ќе претстави црвен iPhone 8?

пред 5 месеци - GSM - Техно

Досега видовме голем број iPhone 8 модели во бела, златна и црвена верзија. Но, ново видео открива уште една интересна варијанта од смартфонот.

Времеплов
x