20
Американски фонд го тужи Тодориќ за измама

Американски фонд го тужи Тодориќ за измама

пред 5 месеци - +Инфо - Економија

Откако руската „Сбербанка“ поднесе кривична пријава против сопственикот на „Агрокор“, Ивица Тодориќ, тужба против него сега е покрената и во САД, пишува „Вечерњи Лист“.

И САД покрена кривична пријава против сопственикот на  Агрокор   Ивица Тодориќ

И САД покрена кривична пријава против сопственикот на „Агрокор", Ивица Тодориќ

пред 5 месеци - Весник - Економија

Во Судот во Њујорк пристигна тужба против „Агрокор", која ја поднел еден од американските фондови, кој учествувал во кредитирањето на концернот во време на Ивица Тодориќ.

Сбербанка поднесе кривична пријава против сопственикот на Агрокор

Сбербанка поднесе кривична пријава против сопственикот на Агрокор

пред 5 месеци - Бриф - Економија

Руската „Сбербанка“ поднесе кривична пријава против сопственикот на „Агрокор“, Ивица Тодориќ, а тужба против него сега е покрената и во САД, пишува „Вечерњи Лист“.

И САД покрена кривична пријава против сопственикот на  Агрокор   Ивица Тодориќ

И САД покрена кривична пријава против сопственикот на „Агрокор", Ивица Тодориќ

пред 5 месеци - Вечер - Економија

Во Судот во Њујорк пристигна тужба против „Агрокор", која ја поднел еден од американските фондови, кој учествувал во кредитирањето на концернот во време на Ивица Тодориќ.

Бизнис   свет  Сбербанка  поднесе кривична пријава против сопственикот на  Агрокор   Ивица Тодориќ

Бизнис – свет: Сбербанка“ поднесе кривична пријава против сопственикот на „Агрокор“, Ивица Тодориќ

пред 5 месеци - Локално - Економија

Лондон – Бројот на невработените во Обединетото Кралство е намален за 75.000 во периодот мај-јули годинава, со што стапката на невработеност опадна на 4,3 отсто, од 4,4 отсто во претходниот квартал, јави Би-Би–Си.

Времеплов
x