20
Промоција на качувачки локалитет кај Зелениково  Скопско

Промоција на качувачки локалитет кај Зелениково, Скопско

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Денеска ќе биде промовирана Кадина карпа во близина на Зелениково, која е еден од локалитетите накои е работено за подобрување на условите.

Промоција на качувачки локалитет кај Зелениково  Скопско

Промоција на качувачки локалитет кај Зелениково, Скопско

пред 5 месеци - A1on - Спорт

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) на Република Македонија во соработка со Македонската спортско качувачка...

Промоција на качувачки локалитет кај Зелениково  Скопско

Промоција на качувачки локалитет кај Зелениково, Скопско

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) на Република Македонија во соработка со Македонската спортско качувачка...

Водич и промоција на авантуристичкиот туризам во земјава

Водич и промоција на авантуристичкиот туризам во земјава

пред 5 месеци - Денар - Економија

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) на Република Македонија во соработка со Македонската спортско-качувачка федерација вложија напори преку спортското качување да го промовираат авантуристичкиот туризам во земјава.

Времеплов
x