20
Приведени секретари на ограноци на српскиот Црвен крст

Приведени секретари на ограноци на српскиот Црвен крст

пред 5 месеци - Весник - Балкан

Од косовската полиција засега нема објаснување за синоќешната акција. Сепак, косовските медиуми тврдат дека во големата полициска...

Дачиќ  Акцијата на РОСУ е продолжување на притисокот врз Србите во Косово

Дачиќ: Акцијата на РОСУ е продолжување на притисокот врз Србите во Косово

пред 5 месеци - Сител - Балкан

Шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ оцени дека синоќешната акција на припадници на косовските специјални полициски единици (РОСУ) е продолжување на притисокот врз Србите во Косово.

Дачиќ  Акцијата на РОСУ е продолжување на притисокот врз Србите во Косово

Дачиќ: Акцијата на РОСУ е продолжување на притисокот врз Србите во Косово

пред 5 месеци - A1on - Балкан

Шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ оцени дека синоќешната акција на припадници на косовските специјални полициски единици (РОСУ) е продолжување на притисокот врз Србите во Косово.

Дачиќ  Акцијата на РОСУ е продолжување на притисокот врз Србите во Косово

Дачиќ: Акцијата на РОСУ е продолжување на притисокот врз Србите во Косово

пред 5 месеци - +Инфо - Свет

Шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ оцени дека синоќешната акција на припадници на косовските специјални полициски единици (РОСУ) е продолжување на притисокот врз Србите во Косово.

Приведени секретари на ограноци на српскиот Црвен крст

Приведени секретари на ограноци на српскиот Црвен крст

пред 5 месеци - Вечер - Балкан

Од косовската полиција засега нема објаснување за синоќешната акција. Сепак, косовските медиуми тврдат дека во големата полициска...

Дачиќ  Полициската акција е продолжување на притисокот врз Србите во Косово

Дачиќ: Полициската акција е продолжување на притисокот врз Србите во Косово

пред 5 месеци - ТВ Нова - Без катеторија

Шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ оцени дека синоќешната акција на припадници на косовските специјални полициски единици (РОСУ) е продолжување на притисокот врз Србите во Косово.

Во полициска акција во Косово приведени секретари на огроноци на српскиот Црвен крст

Во полициска акција во Косово приведени секретари на огроноци на српскиот Црвен крст

пред 5 месеци - +Инфо - Свет

Припадници на косовските специјални полициски единици (РОСУ) синоќа извршија претрес во просториите на општина Пеќ и го приведоа секретарот на локланиот огранок на Црвениот крст на Србија, Момо Дашиќ.

Голема полициска акција во Косово приведени повеќе лица

Голема полициска акција во Косово приведени повеќе лица

пред 5 месеци - Сител - Балкан

Припадници на косовските специјални полициски единици (РОСУ) синоќа извршија претрес во просториите на општина Пеќ и го приведоа секретарот на локланиот огранок на Црвениот крст на Србија, Момо Дашиќ.

Во полициска акција во Косово приведени секретари на огроноци на српскиот Црвен крст

Во полициска акција во Косово приведени секретари на огроноци на српскиот Црвен крст

пред 5 месеци - Локално - Балкан

– Припадници на косовските специјални полициски единици (РОСA) синоќа извршија претрес во просториите на општина Пеќ и го приведоа секретарот на локланиот огранок на Црвениот крст на Србија, Момо Дашиќ.

Времеплов
x