20
Од денеска почнува пријавувањето за Скопски маратон 2018

Од денеска почнува пријавувањето за Скопски маратон 2018

пред 8 месеци - Karas4Training - Здравје

Датумот на одржувањето на маратонот е 6ти мај 2018 година, а од четврток, 14.09.2017, со почеток во 10.00 часот официјално започнува и пријавувањето на учесниците.

Виз Ер Скопски маратон го отвора пријавувањето за 2018

Виз Ер Скопски маратон го отвора пријавувањето за 2018

пред 8 месеци - Популарно - Спорт

Организаторите на Виз Ер Скопски маратон ја започнаа организацијата на еден од најмасовните и најпопуларните спортски настани во Македонија и пошироко.

Почнува пријавувањето за Виз Ер Скопски маратон 2018

Почнува пријавувањето за Виз Ер Скопски маратон 2018

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Организаторите на Виз Ер Скопски маратон ги започнаа подготовките на еден од најмасовните и најпопуларните спортски настани во Македонија и пошироко.

Виз Ер Скопски маратон го отвора пријавувањето за 2018

Виз Ер Скопски маратон го отвора пријавувањето за 2018

пред 8 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Организаторите на Виз Ер Скопски маратон ја започнаа организацијата на еден од најмасовните и најпопуларните спортски настани во Македонија и пошироко.

Пријавете се за Виз Ер Скопски маратон 2018 и одберете свој омилен стартен број

Пријавете се за Виз Ер Скопски маратон 2018 и одберете свој омилен стартен број

пред 8 месеци - +Инфо - Спорт

Организаторите на Виз Ер Скопски маратон ги започнаа подготовките на еден од најмасовните и најпопуларните спортски настани во Македонија и пошироко.

Започнува пријавувањето за најмасовната спортска манифестација   Скопскиот маратон 2018

Започнува пријавувањето за најмасовната спортска манифестација ,,Скопскиот маратон 2018″

пред 8 месеци - Дерби - Спорт

Организаторите на Скопскиот маратон ја започнаа организацијата на еден од најмасовните и најпопуларните спортски настани во Македонија.

Почнува пријавувањето за Скопскиот маратон

Почнува пријавувањето за Скопскиот маратон

пред 8 месеци - Весник - Спорт

Организаторите на Скопскиот маратон ја започнаа организацијата на еден од најмасовните и најпопуларните спортски настани во Македонија.

Виз Ер Скопски маратон го отвора пријавувањето за 2018

Виз Ер Скопски маратон го отвора пријавувањето за 2018

пред 8 месеци - Факултети - Живот

Организаторите на Виз Ер Скопски маратон ја започнаа организацијата на еден од најмасовните и најпопуларните спортски настани во Македонија и пошироко.

Почнува пријавувањето за Скопскиот маратон

Почнува пријавувањето за Скопскиот маратон

пред 8 месеци - Република - Спорт

Организаторите на Скопскиот маратон ја започнаа организацијата на еден од најмасовните и најпопуларните спортски настани во Македонија.

Почнува пријавувањето за Виз Ер Скопски маратон 2018

Почнува пријавувањето за Виз Ер Скопски маратон 2018

пред 8 месеци - A1on - Спорт

Организаторите на Виз Ер Скопски маратон ги започнаа подготовките на еден од најмасовните и најпопуларните спортски настани во Македонија и пошироко.

Виз Ер Скопски маратон го отвора пријавувањето за 2018

Виз Ер Скопски маратон го отвора пријавувањето за 2018

пред 8 месеци - Бизнис инфо - Македонија

Организаторите на Виз Ер Скопски маратон ја започнаа организацијата на еден од најмасовните и најпопуларните спортски настани во Македонија и пошироко, стои во соопштението.

Виз Ер Скопски маратон го отвора пријавувањето за 2018

Виз Ер Скопски маратон го отвора пријавувањето за 2018

пред 8 месеци - еМАГАЗИН - Спорт

Виз Ер Скопски маратон го отвора пријавувањето за 2018 Скопје, (14.09.2017) Организаторите на Виз Ер Скопски маратон ја започнаа организацијата на еден од најмасовните и најпопуларните спортски настани во Македонија и пошироко.

Времеплов
x