20
Кузмановска Тевдовски Заев и Анѓушев ја урнисуваат економијата

Кузмановска: Тевдовски, Заев и Анѓушев ја урнисуваат економијата

пред 8 месеци - Сител - Економија

Владата на црната тројка Тевдовски, Заев и Анѓушев продолжува да ја урнисува македонската економија. Вчера беше најавено...

Кузмановска Црната тројка Тевдовски Заев и Анѓушев продолжува да ја урнисува македонската економија со ново задолжување

Кузмановска: Црната тројка Тевдовски, Заев и Анѓушев продолжува да ја урнисува македонската економија со ново задолжување

пред 8 месеци - Вистина - Без катеторија

Владата на црната тројка Тевдовски, Заев и Анѓушев продолжува да ја урнисува македонската економија. Вчера беше најавено...

Кузмановска Црната тројка Тевдовски Заев и Анѓушев продолжува да ја урнисува македонската економија со ново задолжување

Кузмановска: Црната тројка Тевдовски, Заев и Анѓушев продолжува да ја урнисува македонската економија со ново задолжување

пред 8 месеци - Курир - Македонија

-Со оваа аукција која треба да се случи како по правило во вторник вкупниот износ на средства кои расипничката и неодговорна...

Кузмановска Тевдовски Заев и Анѓушев ја урнисуваат економијата

Кузмановска: Тевдовски, Заев и Анѓушев ја урнисуваат економијата

пред 8 месеци - ТВ Нова - Без катеторија

Владата на црната тројка Тевдовски, Заев и Анѓушев продолжува да ја урнисува македонската економија. Вчера беше најавено...

ВМРО ДПМНЕ Црната тројка продолжува да ја урнисува македонската економија

ВМРО-ДПМНЕ: Црната тројка продолжува да ја урнисува македонската економија

пред 8 месеци - A1on - Економија

„Владата на црната тројка Тевдовски, Заев и Анѓушев продолжува да ја урнисува македонската економија. Вчера беше најавено...

ВМРО ДПМНЕ СДС место да ги продолжи проектите од кои граѓаните имаат придобивка троши пари на луксузирање

ВМРО-ДПМНЕ: СДС место да ги продолжи проектите од кои граѓаните имаат придобивка, троши пари на луксузирање

пред 8 месеци - Курир - Македонија

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека СДС не само што не изгради ниту еден магистрален пат, туку и парите на граѓаните ги потроши на луксузирање на неговите партиски војници.

ВМРО ДПМНЕ Претходната влада изгради 10 километри магистрален пат Радовиш Струмица

ВМРО-ДПМНЕ: Претходната влада изгради 10 километри магистрален пат Радовиш-Струмица

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Владата на Заев за само 100 дена расипнички потроши над 350 милиони евра преку задолжување и повлекување на девизните резерви.

ВМРО ДПМНЕ СДС место да ги продолжи проектите од кои граѓаните имаат придобивка троши пари на луксузирање

ВМРО-ДПМНЕ: СДС место да ги продолжи проектите од кои граѓаните имаат придобивка, троши пари на луксузирање

пред 8 месеци - Вистина - Без катеторија

Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ со 8,5 милиони евра изгради 10 километри магистрален пат Радовиш-Струмица. Владата на Заев за само 100 дена расипнички потроши над 350 милиони евра преку задолжување и повлекување на девизните резерви.

ВМРО ДПМНЕ Неспособната и алчна Влада на Зоран Заев ќе биде казнета на 15 ти октомври

ВМРО-ДПМНЕ: Неспособната и алчна Влада на Зоран Заев ќе биде казнета на 15-ти октомври

пред 8 месеци - A1on - Македонија

„Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ со 8,5 милиони евра изгради 10 километри магистрален пат Радовиш-Струмица. Владата на Заев за само 100 дена расипнички потроши над 350 милиони евра преку задолжување и повлекување на девизните резерви.

ВМРО ДПМНЕ СДСМ расипнички потроши 350 милиони евра а со тие пари можеше да изгради магистрални патишта

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ расипнички потроши 350 милиони евра а со тие пари можеше да изгради магистрални патишта

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

„Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ со 8,5 милиони евра изгради 10 километри магистрален пат Радовиш-Струмица“, стои во соопштението на опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

СДСМ најави ново задолжување од 60 милиони евра вкупно 400 милиони евра за само 3 месеци на власт

СДСМ најави ново задолжување од 60 милиони евра, вкупно 400 милиони евра за само 3 месеци на власт

пред 8 месеци - Пулс 24 - Македонија

Премиерот на Република Македонија Зоран Заев, кога ја презентираше својата прогама „План за живот во Македонија“ меѓу оние работи кои ги вети, беше и она дека Македонија нема да се задолжува.

СДСМ најави ново задолжување од 60 милиони евра вкупно 400 милиони евра за само 3 месеци на власт

СДСМ најави ново задолжување од 60 милиони евра, вкупно 400 милиони евра за само 3 месеци на власт

пред 8 месеци - Република - Економија

Премиерот на Република Македонија Зоран Заев, кога ја презентираше својата прогама „План за живот во Македонија“ меѓу оние работи кои ги вети, беше и она дека Македонија нема да се задолжува.

МАКЕДОНИЈА ТРНГУВА НА ПАТОТ КОН БАНКРОТ 400 милиони евра за само три месеци  СДС најави ново задолжување од 60 милиони евра

МАКЕДОНИЈА ТРНГУВА НА ПАТОТ КОН БАНКРОТ: 400 милиони евра за само три месеци – СДС најави ново задолжување од 60 милиони евра!

пред 8 месеци - Infomax - Без катеторија

Премиерот на Република Македонија Зоран Заев, кога ја презентираше својата прогама „План за живот во Македонија“ меѓу оние работи кои ги вети, беше и она дека Македонија нема да се задолжува.

СДСМ најави ново задолжување од 60 милиони евра вкупно 400 милиони евра за само 3 месеци на власт

СДСМ најави ново задолжување од 60 милиони евра, вкупно 400 милиони евра за само 3 месеци на власт

пред 8 месеци - Курир - Македонија

Според проспектите објавени денеска за аукцијата во вторник, најавено е ново задолжување. Предвидено е да се земат 15 годишни обврзници вредни 1.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред 8 месеци - Алфа - Македонија

Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.6 милиони евра за изградба на регионалниот пат Коломот – Близанско – велат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ СДСМ со потрошени 350 милиони евра можеше да изгради 36 регионални патишта низ Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ со потрошени 350 милиони евра можеше да изгради 36 регионални патишта низ Македонија

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

„Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра. Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра. Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред 8 месеци - Весник - Економија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. – Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред 8 месеци - Република - Економија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. – Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.6 милиони евра за изградба на регионалниот пат Коломот – Близанско. Со овие пари, неодговорната влада на Заев, можеше да изгради вакви 36 регионални патишта низ Македонија.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред 8 месеци - Весник - Економија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра. Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра, стои во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. Во продолжение целото соопштение интегрално Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Ние инвестиравме и реализиравме проекти СДС само ги задолжува граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Ние инвестиравме и реализиравме проекти, СДС само ги задолжува граѓаните

пред 8 месеци - Курир - Македонија

-Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.6 милиони евра за изградба на регионалниот пат Коломот – Близанско. Со овие пари, неодговорната влада на Заев, можеше да изгради вакви 36 регионални патишта низ Македонија.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред 8 месеци - Вечер - Економија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра. Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО-ДПМНЕ: Ние инвестиравме и реализиравме проекти, СДС само ги задолжува граѓаните

пред 8 месеци - Денешен - Македонија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Ние инвестиравме и реализиравме проекти СДС само ги задолжува граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Ние инвестиравме и реализиравме проекти, СДС само ги задолжува граѓаните

пред 8 месеци - Вистина - Без катеторија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Погубната политика на СДС и Заев ќе биде казнета од граѓаните на претстојните локални избори

ВМРО-ДПМНЕ: Погубната политика на СДС и Заев ќе биде казнета од граѓаните на претстојните локални избори

пред 8 месеци - A1on - Македонија

„Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра. Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред 8 месеци - Нетпрес - Македонија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

Времеплов
x