20
ГЛАВНИОТ И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК НА МТВ  РАТАЈКОВСКИ СИ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА  Таа веќе е доставена до членовите на советот на МРТ и тие треба да ја разгледаат

ГЛАВНИОТ И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК НА МТВ, РАТАЈКОВСКИ СИ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА: Таа веќе е доставена до членовите на советот на МРТ и тие треба да ја разгледаат

пред 8 месеци - Infomax - Македонија

Оставката е доставена до членовите на советот на МРТ Главниот и одговорен уредник на МТВ, Диме Ратајковски поднел оставка, потврди  извршниот директор на Македонската радио-телевизија, Марјан Цветковски.

Оставка на главниот и одговорен уредник на МТВ

Оставка на главниот и одговорен уредник на МТВ

пред 8 месеци - Бриф - Македонија

Главниот и одговорен уредник на МТВ, Диме Ратајковски поднел оставка, потврдил за порталот Плусинфо, извршниот директор на Македонската радио-телевизија, Марјан Цветковски.

Главиот и одговорен уредник на МТВ  Ратајковски  поднесе оставка

Главиот и одговорен уредник на МТВ, Ратајковски, поднесе оставка

пред 8 месеци - +Инфо - Македонија

Главниот и одговорен уредник на МТВ, Диме Ратајковски поднел оставка, потврди за Плусинфо извршниот директор на Македонската радио-телевизија, Марјан Цветковски.

Ратајковски поднел оставка  МТВ без главен и одговорен уредник

Ратајковски поднел оставка, МТВ без главен и одговорен уредник

пред 8 месеци - Нова ТВ - Македонија

Главниот и одговорен уредник на МТВ, Диме Ратајковски поднел оставка, објави Плусинфо . Оваа информација за поратлот ја потврдил извршниот директор на Македонската радио-телевизија, Марјан Цветковски.

Главиот и одговорен уредник на МТВ  Ратајковски  поднесе оставка

Главиот и одговорен уредник на МТВ, Ратајковски, поднесе оставка

пред 8 месеци - Канал 77 - Македонија

Оставката е доставена до членовите на советот на МРТ. Главниот и одговорен уредник на МТВ, Диме Ратајковски поднел оставка, потврди за Плусинфо извршниот директор на Македонската радио-телевизија, Марјан Цветковски.

Главниот и одговорен уредник на МТВ поднесе оставка

Главниот и одговорен уредник на МТВ поднесе оставка

пред 8 месеци - Кајгана - Македонија

Главниот и одговорен уредник на МТВ, Диме Ратајковски, денеска поднел оставка на функцијата, како што велат политичките извори.

Главниот и одговорен уредник Ратајковски поднесе оставка од МРТ

Главниот и одговорен уредник Ратајковски поднесе оставка од МРТ

пред 8 месеци - Локално - Македонија

Главниот и одговорен уредник на првиот програмски сервис на Македонската телевизија, Диме Ратајковски, поднел оставка од својата функција, потврдуваат од МРТ.

Главиот и одговорен уредник на МТВ  Ратајковски  поднесе оставка

Главиот и одговорен уредник на МТВ, Ратајковски, поднесе оставка

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Главниот и одговорен уредник на МТВ, Диме Ратајковски поднел оставка, потврди за Плусинфо извршниот директор на Македонската радио-телевизија, Марјан Цветковски.

Времеплов
x