20
Собранието објави оглас за нов државен јавен обвинител

Собранието објави оглас за нов државен јавен обвинител

пред 8 месеци - МТВ 1 - Македонија

Собранието го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски. Официјално со ова почнува рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните кандидати за функцијата.

Собранието го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител

Собранието го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител

пред 8 месеци - Алфа - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август.

Собранието објави оглас за нов државен јавен обвинител

Собранието објави оглас за нов државен јавен обвинител

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август.

Објавен оглас за нов државен јавен обвинител

Објавен оглас за нов државен јавен обвинител

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август.

Oбјавен оглас за нов јавен обвинител

Oбјавен оглас за нов јавен обвинител

пред 8 месеци - 24 вести - Македонија

Собранието денеска го објави огласот за нов јавен обвинител откако огласувањето беше изгласано од пратениците пред една недела.

Објавен оглас за нов јавен обвинител

Објавен оглас за нов јавен обвинител

пред 8 месеци - A1on - Македонија

Собранието денеска го објави огласот за нов јавен обвинител на Македонија со што почнува да тече рокот од 15 дена за поднесување на кандидатури до Советот за јавни обвинители.

Објавен огласот за нов јавен обвинител

Објавен огласот за нов јавен обвинител

пред 8 месеци - +Инфо - Македонија

Денеска, Собранието го објави огласот за нов јавен обвинител на Република Македонија откако огласувањето беше изгласано од пратениците пред една недела.

Собранието го објави огласот за нов државен јавен обвинител

Собранието го објави огласот за нов државен јавен обвинител

пред 8 месеци - Нова ТВ - Македонија

Собранието денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август .

Објавен огласот за нов јавен обвинител

Објавен огласот за нов јавен обвинител

пред 8 месеци - Канал 77 - Македонија

Рокот за пријавување на огласот трае 15 дена. Денеска, Собранието го објави огласот за нов јавен обвинител на Република Македонија откако огласувањето беше изгласано од пратениците пред една недела.

Објавен огласот за нов јавен обвинител  почнуваат да течат роковите за пријавување

Објавен огласот за нов јавен обвинител, почнуваат да течат роковите за пријавување

пред 8 месеци - Локално - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција.

Објавен огласот за нов јавен обвинител  почнуваат да течат роковите за пријавување

Објавен огласот за нов јавен обвинител, почнуваат да течат роковите за пријавување

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција.

Времеплов
x