20
Селекторот ја пипкал одбојкарката па морал да си поднесе оставка

Селекторот ја пипкал одбојкарката, па морал да си поднесе оставка!

пред 8 месеци - Весник - Спорт

Селекторот ја преминал границата и доволно било само еден допир со рака за одбојакрката да збесне и веднаш да ги повика родителите.

Скандал во Хрватска  селектор фатен во соба кај репрезентативка

Скандал во Хрватска – селектор „фатен“ во соба кај репрезентативка

пред 8 месеци - Република - Спорт

На само неколку дена пред почетокот на Европското првенство во Грузија, женската одбојкарска репрезентација на Хрватска ја потресе голем скандал.

Скандал во Хрватска  селектор фатен во соба кај репрезентативка

Скандал во Хрватска – селектор „фатен“ во соба кај репрезентативка

пред 8 месеци - Весник - Спорт

На само неколку дена пред почетокот на Европското првенство во Грузија, женската одбојкарска репрезентација на Хрватска ја потресе голем скандал.

Скандал во Хрватска  селектор фатен во соба кај репрезентативка

Скандал во Хрватска – селектор „фатен“ во соба кај репрезентативка

пред 8 месеци - Екипа - Спорт

На само неколку дена пред почетокот на Европското првенство во Грузија, женската одбојкарска репрезентација на Хрватска ја потресе голем скандал.

Селекторот ја пипкал одбојкарката па морал да си поднесе оставка

Селекторот ја пипкал одбојкарката, па морал да си поднесе оставка!

пред 8 месеци - Вечер - Спорт

Селекторот ја преминал границата и доволно било само еден допир со рака за одбојакрката да збесне и веднаш да ги повика родителите.

Времеплов
x