20
Собранието го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител

Собранието го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Официјално со ова почнува рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните кандидати за функцијата јавен обвинител на Република Македонија.

Собранието објави оглас за нов државен јавен обвинител

Собранието објави оглас за нов државен јавен обвинител

пред 5 месеци - МТВ 1 - Македонија

Собранието го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски. Официјално со ова почнува рокот од 15 дена за пријавување на заинтересираните кандидати за функцијата.

Собранието го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител

Собранието го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител

пред 5 месеци - Алфа - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август.

Собранието објави оглас за нов државен јавен обвинител

Собранието објави оглас за нов државен јавен обвинител

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август.

Објавен оглас за нов државен јавен обвинител

Објавен оглас за нов државен јавен обвинител

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август.

Oбјавен оглас за нов јавен обвинител

Oбјавен оглас за нов јавен обвинител

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Собранието денеска го објави огласот за нов јавен обвинител откако огласувањето беше изгласано од пратениците пред една недела.

Објавен оглас за нов јавен обвинител

Објавен оглас за нов јавен обвинител

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Собранието денеска го објави огласот за нов јавен обвинител на Македонија со што почнува да тече рокот од 15 дена за поднесување на кандидатури до Советот за јавни обвинители.

Објавен огласот за нов јавен обвинител

Објавен огласот за нов јавен обвинител

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Денеска, Собранието го објави огласот за нов јавен обвинител на Република Македонија откако огласувањето беше изгласано од пратениците пред една недела.

Собранието го објави огласот за нов државен јавен обвинител

Собранието го објави огласот за нов државен јавен обвинител

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

Собранието денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција на 17 август .

Објавен огласот за нов јавен обвинител

Објавен огласот за нов јавен обвинител

пред 5 месеци - Канал 77 - Македонија

Рокот за пријавување на огласот трае 15 дена. Денеска, Собранието го објави огласот за нов јавен обвинител на Република Македонија откако огласувањето беше изгласано од пратениците пред една недела.

Објавен огласот за нов јавен обвинител  почнуваат да течат роковите за пријавување

Објавен огласот за нов јавен обвинител, почнуваат да течат роковите за пријавување

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција.

Објавен огласот за нов јавен обвинител  почнуваат да течат роковите за пријавување

Објавен огласот за нов јавен обвинител, почнуваат да течат роковите за пријавување

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција.

Собранието донесе одлука за јавен оглас за избор на член на ДИК

Собранието донесе одлука за јавен оглас за избор на член на ДИК

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Поднесувачи на предлог одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на ДИК се пратениците Африм Гаши, Томислав Тунтев и Ејуп Аљими.

И БЕСА добива член во Државната изборна комисија

И БЕСА добива член во Државната изборна комисија

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Собранието на Република Македонија вчера попладне, со 80 гласа за, без против и воздржани, ја донесе одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на Државната изборна комисија.

Собранието донесе одлука за јавен оглас за избор на член на ДИК

Собранието донесе одлука за јавен оглас за избор на член на ДИК

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево нан продолжението на 15. седница, со 80 гласа за, без против и воздржани, ја донесе одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на Државната изборна комисија (ДИК).

Собранието донесе одлука за јавен оглас за избор на член на ДИК

Собранието донесе одлука за јавен оглас за избор на член на ДИК

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Поднесувачи на предлог одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на ДИК се пратениците Африм Гаши, Томислав Тунтев и Ејуп Аљими.

Собранието донесе одлука за јавен оглас за избор на член на ДИК

Собранието донесе одлука за јавен оглас за избор на член на ДИК

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево нан продолжението на 15. седница, со 80 гласа за, без против и воздржани, ја донесе одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на Државната изборна комисија (ДИК).

Собранието донесе одлука за јавен оглас за избор на член на ДИК

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево на продолжението на 15. седница, со 80 гласа за, без против и воздржани, ја донесе одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на Државната изборна комисија (ДИК).

Собранието донесе одлука за јавен оглас за избор на член на ДИК

пред 5 месеци - Нетпрес - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево на продолжението на 15. седница, со 80 гласа за, без против и воздржани, ја донесе одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на Државната изборна комисија (ДИК).

Собранието донесе одлука за јавен оглас за избор на член на ДИК

Собранието донесе одлука за јавен оглас за избор на член на ДИК

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево нан продолжението на 15. седница, со 80 гласа за, без против и воздржани, ја донесе одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на Државната изборна комисија (ДИК).

Огласот за член на ДИК на 15  собраниска седница

Огласот за член на ДИК на 15. собраниска седница

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Предлог одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на Државната изборна комисија (ДИК), поднесена од пратениците Африм Гаши, Томислав Тунтев и Ејуп Аљими, денеска ќе биде на дневен ред на 15.

Огласот за член на ДИК на 15  собраниска седница

Огласот за член на ДИК на 15. собраниска седница

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Предлог одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на Државната изборна комисија (ДИК), поднесена од пратениците Африм Гаши, Томислав Тунтев и Ејуп Аљими, денеска ќе биде на дневен ред на 15.

Огласот за член на ДИК на 15  собраниска седница

Огласот за член на ДИК на 15. собраниска седница

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Измените и дополнувањата на Изборниот законик беа донесени во понеделникот и со нив се предвидува до локалните избори закажани...

Огласот за член на ДИК на 15  собраниска седница

Огласот за член на ДИК на 15. собраниска седница

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Предлог одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на Државната изборна комисија (ДИК), поднесена од пратениците Африм Гаши, Томислав Тунтев и Ејуп Аљими, денеска ќе биде на дневен ред на 15.

Огласот за член на ДИК на 15  собраниска седница

Огласот за член на ДИК на 15. собраниска седница

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Предлог одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на Државната изборна комисија (ДИК), поднесена од пратениците Африм Гаши, Томислав Тунтев и Ејуп Аљими, денеска ќе биде на дневен ред на 15.

Огласот за член на ДИК на 15  собраниска седница

Огласот за член на ДИК на 15. собраниска седница

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Предлог одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на Државната изборна комисија (ДИК), поднесена од пратениците Африм Гаши, Томислав Тунтев и Ејуп Аљими, денеска ќе биде на дневен ред на 15.

Огласот за член на ДИК на 15  собраниска седница

Огласот за член на ДИК на 15. собраниска седница

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Предлог одлуката за објавување јавен оглас за избор на член на Државната изборна комисија (ДИК), поднесена од пратениците Африм Гаши, Томислав Тунтев и Ејуп Аљими, денеска ќе биде на дневен ред на 15.

Времеплов
x