20
Богадан Тањевиќ поднесе оставка и објави крај на кариерата

Богадан Тањевиќ поднесе оставка и објави крај на кариерата

пред 5 месеци - Денар - Спорт

Кошаркарскиот сојуз на Црна Гора соопшти дека досегашниот селектор на репрезентацијата, Богдан Тањевиќ, се повлекол од функцијата и дека во исто време ја завршува тренерската кариера.

Тањевиќ се повлече од селекторското место на Црна Гора и објави крај на кариерата

Тањевиќ се повлече од селекторското место на Црна Гора и објави крај на кариерата

пред 5 месеци - A1on - Кошарка

Досегашниот селектор на црногорската кошаркарска репрезентација Богдан Тањевиќ се повлече од функцијата и стави крај на неговата кариера, објави тамошниот кошаркарски сојуз.

Тањевиќ се повлече од селекторското место на Црна Гора и објави крај на кариерата

Тањевиќ се повлече од селекторското место на Црна Гора и објави крај на кариерата

пред 5 месеци - +Инфо - Спорт

Досегашниот селектор на црногорската кошаркарска репрезентација Богдан Тањевиќ се повлече од функцијата и стави крај на неговата кариера, објави тамошниот кошаркарски сојуз.

Времеплов
x