20
Изгоре теренско возило на Стража

Изгоре теренско возило на Стража

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Во полицискиот билтен е наведено дека синоќа околу 22:15 часот, на бензинска пумпа на месноста „Стража“ дошло до опожарување на теренско возило „Ивеко“ со кумановски регистарски ознаки, управувано од кумановецот В.

Изгоре теренско возило на Стража

Изгоре теренско возило на Стража

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Теренско возило со кумановски регистарски ознаки синоќа се запалило на бензинска пумпа на Стража, по што од вработените било истуркано надвор од бензинската пумпа, по што целосно изгорело.

Паника на бензинска на Стража  Гореше возило

Паника на бензинска на Стража: Гореше возило

пред 5 месеци - Прес 24 - Хроника

Теренско возило со кумановски регистарски ознаки синоќа се запалило на бензинска пумпа на Стража, по што од вработените било истуркано надвор од бензинската пумпа, по што целосно изгорело.

Изгоре теренско возило на Стража

Изгоре теренско возило на Стража

пред 5 месеци - Курир - Хроника

Во полицискиот билтен е наведено дека синоќа околу 22:15 часот, на бензинска пумпа на месноста „Стража“ дошло до опожарување на теренско возило „Ивеко“ со кумановски регистарски ознаки, управувано од кумановецот В.

Изгоре теренско возило на Стража

Изгоре теренско возило на Стража

пред 5 месеци - Бркај работа - Македонија

Теренско возило со кумановски регистарски ознаки синоќа се запалило на бензинска пумпа на Стража, по што од вработените било истуркано надвор од бензинската пумпа, по што целосно изгорело.

Се запали автомобил на бензинската на Стража

Се запали автомобил на бензинската на Стража

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Кумановски автомобил се запалил додека бил полнет со гориво на бензинската пумпа на месноста Стража, информираше полицијата.

Изгоре теренско возило на Стража

Изгоре теренско возило на Стража

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Теренско возило со кумановски регистарски ознаки синоќа се запалило на бензинска пумпа на Стража, по што од вработените било истуркано надвор од бензинската пумпа, по што целосно изгорело.

Изгоре теренско возило на Стража

Изгоре теренско возило на Стража

пред 5 месеци - Локално - Без катеторија

Теренско возило со кумановски регистарски ознаки синоќа се запалило на бензинска пумпа на Стража, по што од вработените било истуркано надвор од бензинската пумпа, по што целосно изгорело.

Комбе се запалило додека полнело гориво на бензиската на Стража

Комбе се запалило додека полнело гориво на бензиската на Стража

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Синоќа околу 22.15 часот, на бензинска пумпа на месноста „Стража“ дошло до опожарување на теренско возило „Ивеко“ со кумановски регистарски ознаки, управувано од В.

Времеплов
x