20
Крај на една богата кариера

Крај на една богата кариера!

пред 8 месеци - Сител - Кошарка

Кошаркарскиот сојуз на Црна Гора соопшти дека досегашниот селектор на репрезентацијата, Богдан Тањевиќ, се повлекол од функцијата и дека во исто време ја завршува тренерската кариера.

БОША КАЖА  Доста е

БОША КАЖА: Доста е!

пред 8 месеци - Sportmedia - Кошарка

Раководството на црногорската федерација соопшти дека досегашниот селектор на „А" тимот донел одлука да се повлече и во исто време дека завршува со кариерата.

Црногорците останаа без селектор  Богдан Тањевиќ стави крај на кариерата

Црногорците останаа без селектор, Богдан Тањевиќ стави крај на кариерата

пред 8 месеци - Екипа - Кошарка

Селекторот на Црна Гора, Богдан Тањевиќ, се простува од кошарката, откако денес одлучи да се повлече од позицијата и да стави крај на тренерската кариера.

Богадан Тањевиќ поднесе оставка и објави крај на кариерата

Богадан Тањевиќ поднесе оставка и објави крај на кариерата

пред 8 месеци - Денар - Спорт

Кошаркарскиот сојуз на Црна Гора соопшти дека досегашниот селектор на репрезентацијата, Богдан Тањевиќ, се повлекол од функцијата и дека во исто време ја завршува тренерската кариера.

Тањевиќ се повлече од селекторското место на Црна Гора и објави крај на кариерата

Тањевиќ се повлече од селекторското место на Црна Гора и објави крај на кариерата

пред 8 месеци - A1on - Кошарка

Досегашниот селектор на црногорската кошаркарска репрезентација Богдан Тањевиќ се повлече од функцијата и стави крај на неговата кариера, објави тамошниот кошаркарски сојуз.

Тањевиќ се повлече од селекторското место на Црна Гора и објави крај на кариерата

Тањевиќ се повлече од селекторското место на Црна Гора и објави крај на кариерата

пред 8 месеци - +Инфо - Спорт

Досегашниот селектор на црногорската кошаркарска репрезентација Богдан Тањевиќ се повлече од функцијата и стави крај на неговата кариера, објави тамошниот кошаркарски сојуз.

Времеплов
x