20
Митко Тилевски кандидат на ВМРО ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ – Охрид денеска соопшти дека д-р Митко Тилевски ќе биде партискиот кандидат за функцијата градоначалник на престојните локални избори закажани за 15 идниот месец.

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО ДПМНЕ  членството подготвено за победа

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО-ДПМНЕ- членството подготвено за победа

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Во победничка и еуфорична атмосфера општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Охрид синоќа одржа состанок. Штабот беше претесен да ги собере сите членови и симпатизери кои со скандирање и овации покажаа дека се подготвени за изборите.

Митко Тилевски кандидат на ВМРО ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Истовремено е соопштено дека носител на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ ќе биде претседателот на ОК д-р Кирил Пецаков. Д-р Митко Тилевски роден 1962 година во Скопје има завршено Медицински факултет.

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО ДПМНЕ  членството подготвено за победа

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО-ДПМНЕ- членството подготвено за победа

пред 5 месеци - Република - Македонија

Во победничка и еуфорична атмосфера општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Охрид синоќа одржа состанок. Штабот беше претесен да ги собере сите членови и симпатизери кои со скандирање и овации покажаа дека се подготвени за изборите.

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО ДПМНЕ  членството подготвено за победа

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО-ДПМНЕ- членството подготвено за победа

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Во победничка и еуфорична атмосфера општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Охрид синоќа одржа состанок. Штабот беше претесен да ги собере сите  членови и симпатизери кои со скандирање и овации покажаа дека се подготвени за изборите.

Победничка атмосфера во штабовите ВМРО ДПМНЕ  членството подготвено за победа

Победничка атмосфера во штабовите ВМРО-ДПМНЕ- членството подготвено за победа

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Штабот беше претесен да ги собере сите  членови и симпатизери кои со скандирање и овации покажаа дека се подготвени за изборите.

Митко Тилевски кандидат на ВМРО ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ - Охрид денеска соопшти дека д-р Митко Тилевски ќе биде партискиот кандидат за функцијата градоначалник на престојните локални избори закажани за 15 идниот месец.

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО-ДПМНЕ- членството подготвено за победа

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

Во победничка и еуфорична атмосфера општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Охрид синоќа одржа состанок. Штабот беше претесен да ги собере сите членови и симпатизери кои со скандирање и овации покажаа дека се подготвени за изборите.

Митко Тилевски кандидат на ВМРО ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ – Охрид денеска соопшти дека д-р Митко Тилевски ќе биде партискиот кандидат за функцијата градоначалник на престојните локални избори закажани за 15 идниот месец.

Митко Тилевски кандидат на ВМРО ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ – Охрид денеска соопшти дека д-р Митко Тилевски ќе биде партискиот кандидат за функцијата градоначалник на престојните локални избори закажани за 15 идниот месец.

Бакрачески  Им се враќам на професијата и семејството  останувам активен во ВМРО ДПМНЕ

Бакрачески: Им се враќам на професијата и семејството, останувам активен во ВМРО-ДПМНЕ

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Oстанувам и понатаму да бидам активен во партијата, и понатаму ќе ја помагам, затоа што сѐ уште сметам дека оваа партија...

Бакрачески назад во професијата  кандидат за градоначалник повторно лекар

Бакрачески назад во професијата, кандидат за градоначалник повторно лекар

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

ВМРО ДПМНЕ,конечно, пресече: - доскорешниот директор на Специјалната болница за ортопедија и трауматологија Свети Еразмо,...

Kандидат на ВМРО ДПМНЕ за Охрид е д р Митко Тилески

Kандидат на ВМРО-ДПМНЕ за Охрид е д-р Митко Тилески

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ конечно пресече: доскорешниот директор на Специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Свети Еразмо“,...

Доктор Митко Тилев кандидат за градоначалник на Охрид од ВМРО ДПМНЕ

Доктор Митко Тилев кандидат за градоначалник на Охрид од ВМРО ДПМНЕ

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Докторот Митко Тилев ќе биде кандидат за градоначалник на Охрид од ВМРО ДПМНЕ, објави МХ радио . Листата за советници од редовите на оваа партија ќе ја предводи Претседателот на Општинскиот Комитет Кирил Пецаков, објави Охрид1 .

Времеплов
x