20
МЗШВ ќе ги чешла договорите за распределба на државно земјоделско земјиште

МЗШВ ќе ги чешла договорите за распределба на државно земјоделско земјиште

пред 8 месеци - Вечер - Економија

Резултатите од ревизија ќе покажат на кој начин се доделувало земјоделско земјиште, дали се исполнувале законските одредби и дали целиот овој процес бил транспарентен.

Николовски  МЗ ќе почнува ревизија за договорите за закуп на земјоделско земјиште

Николовски: МЗ ќе почнува ревизија за договорите за закуп на земјоделско земјиште

пред 8 месеци - 24 вести - Економија

Министерството за земјоделство започнува ревизија за договорите за закуп на државно земјиште. Постојат сомнежи за сериозни...

Внатрешна ревизија во МЗШВ за доделување на државното земјиште

Внатрешна ревизија во МЗШВ за доделување на државното земјиште

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ќе биде спроведена внатрешна ревизија со цел да се утврди како се спроведувало доделувањето под закуп на државното земјоделско земјиште.

Внатрешна ревизија во МЗШВ за доделување на државното земјиште

Внатрешна ревизија во МЗШВ за доделување на државното земјиште

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Дали воопшто се обработува или е под нечиј незаконски закуп ?!  Темелната внатрешна ревизија во ресорното министерство ќе ги даде одговорите.

Министерот за земјоделство ќе прокопа 7 000 договори барајќи злоупотреби

Министерот за земјоделство ќе прокопа 7.000 договори барајќи злоупотреби

пред 8 месеци - +Инфо - Економија

Во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) ќе биде спроведена внатрешна ревизија со цел да се утврди како се спроведувало доделувањето под закуп на државното земјоделско земјиште.

МЗШВ ќе почне истрага за тоа како било доделувано земјоделското земјиште  има индиции за криминал

МЗШВ ќе почне истрага за тоа како било доделувано земјоделското земјиште, има индиции за криминал

пред 8 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ќе биде спроведена внатрешна ревизија со цел да се утврди како се спроведувало доделувањето под закуп на државното земјоделско земјиште.

Внатрешна ревизија во МЗШВ за доделување на државното земјиште

Внатрешна ревизија во МЗШВ за доделување на државното земјиште

пред 8 месеци - A1on - Економија

Во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ќе биде спроведена внатрешна ревизија со цел да се утврди како се спроведувало доделувањето под закуп на државното земјоделско земјиште.

Во МЗШВ ќе се спроведе внатрешна ревизија за да се утврди како се доделувало државно земјиште

Во МЗШВ ќе се спроведе внатрешна ревизија за да се утврди како се доделувало државно земјиште

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ќе биде спроведена внатрешна ревизија со цел да се утврди како се спроведувало доделувањето под закуп на државното земјоделско земјиште.

Внатрешна ревизија во МЗШВ за доделување на државното земјиште

Внатрешна ревизија во МЗШВ за доделување на државното земјиште

пред 8 месеци - Локално - Економија

Во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ќе биде спроведена внатрешна ревизија со цел да се утврди како се спроведувало доделувањето под закуп на државното земјоделско земјиште.

Времеплов
x