20

Груевски: Германската компанија „Акомпласт“ почнува со работа, нови вработувања во зоната во Прилеп

пред 6 месеци - Денешен - Македонија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Груевски Денес почнува со работа компанијата Акомпласт  инвестиција која ќе креира 300 нови работни места

Груевски: Денес почнува со работа компанијата „Акомпласт“, инвестиција која ќе креира 300 нови работни места

пред 6 месеци - Весник - Економија

За оваа инвестиција вредна милиони евра информираше денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски преку својот Фејсбук профил.

Груевски Нови вработувања во Прилеп германски Акомпласт стартува со работа

Груевски: Нови вработувања во Прилеп, германски Акомпласт стартува со работа

пред 6 месеци - Економски - Економија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Груевски Денес почнува со работа компанијата Акомпласт  инвестиција која ќе креира 300 нови работни места

Груевски: Денес почнува со работа компанијата „Акомпласт“, инвестиција која ќе креира 300 нови работни места

пред 6 месеци - Вечер - Економија

За оваа инвестиција вредна милиони евра информираше денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски преку својот Фејсбук профил.

Груевски Германската компанија Акомпласт почнува со работа нови вработувања во зоната во Прилеп

Груевски: Германската компанија „Акомпласт“ почнува со работа, нови вработувања во зоната во Прилеп

пред 6 месеци - Сител - Економија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Груевски Германската компанија Акомпласт почнува со работа нови вработувања во зоната во Прилеп

Груевски: Германската компанија „Акомпласт“ почнува со работа, нови вработувања во зоната во Прилеп

пред 6 месеци - Прес 24 - Економија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Груевски Германската компанија Акомпласт почнува со работа нови вработувања во зоната во Прилеп

Груевски: Германската компанија „Акомпласт“ почнува со работа, нови вработувања во зоната во Прилеп

пред 6 месеци - Пулс 24 - Македонија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Груевски Денес почнува со работа компанијата Акомпласт  инвестиција која ќе креира 300 нови работни места

Груевски: Денес почнува со работа компанијата „Акомпласт“, инвестиција која ќе креира 300 нови работни места

пред 6 месеци - Република - Економија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Груевски Германската компанија Акомпласт почнува со работа нови вработувања во зоната во Прилеп

Груевски: Германската компанија „Акомпласт“ почнува со работа, нови вработувања во зоната во Прилеп

пред 6 месеци - Курир - Македонија

Станува збор за реномирана германска компанија, специјализиран производител за пластично модели рање на делови за автомбилската...

Груевски Германската компанија Акомпласт почнува со работа нови вработувања во зоната во Прилеп

Груевски: Германската компанија „Акомпласт“ почнува со работа, нови вработувања во зоната во Прилеп

пред 6 месеци - Вистина - Без катеторија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Во индустриската зона Жабени нови инвестиции и капацитети

Во индустриската зона Жабени нови инвестиции и капацитети

пред 6 месеци - Весник - Економија

По барање на фабриката „Кронберг и Шуберт", Општина Битола започна со реализација на проектот за изградба на пристап до фабриката од нејзината десна страна.

Во индустриската зона Жабени нови инвестиции и капацитети

Во индустриската зона Жабени нови инвестиции и капацитети

пред 6 месеци - Вечер - Економија

По барање на фабриката „Кронберг и Шуберт", Општина Битола започна со реализација на проектот за изградба на пристап до фабриката од нејзината десна страна.

Во индустриската зона Жабени нови инвестиции и капацитети

Во индустриската зона Жабени нови инвестиции и капацитети

пред 6 месеци - Денар - Економија

По барање на фабриката „Кронберг и Шуберт“, Општина Битола започна со реализација на проектот за изградба на пристап до фабриката од нејзината десна страна.

Времеплов
x